Võtke nüüd marurahulikult ja kiunuge oma teemas ja oma asjade üle.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustFlora fännid tegelevad ju foorumis kriiskamisega, et Kalju fänlus on perses. Praegune olukord näitab aga risti vastupidist. Aga nii ongi ju lahe meeskonda toetada, kui ainult võidu korral
Kommentaar
-
Algselt postitas Slaava Vaata postitustkuule mida sa seletad, pane oma roosad püksid jalga ja mine tao trummi koos oma pantrihomodega. Nagu Hate ütles, "Meie toetasime täpselt samapalju enda Meeskonda kui palju nemad annavad selleks meile põhjust."
Katsu aru saada, et fänlus ei seisne vaid meeskonna toetamises, vaid ka selles, et olla vastastiimi fännides paremad. Olgu siis laulmises, atribuutikas või milles iganes (mõnel pool ka kaklustes)
Foorumis küll väga mõnusalt karjute, kuidas vihkate neid tiblasid, mis saaks parem olla, kui oma vihatuimad konkurendid üle laulda?
Aga noh, mis mina ikka tean, kannan praegu ju roosasid prille! Minu kõik postitused koosnevad kõikide ülistamisest ja värki, eks!
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustAga mis tuju peaks laulda olema kui meeskond saab väljakul ette ja taha? Kui sul masendus hinge poeb, siis kukud rõõmsalt laulma?
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustTõesti väga intelligentne postitus, tubli oled!
Katsu aru saada, et fänlus ei seisne vaid meeskonna toetamises, vaid ka selles, et olla vastastiimi fännides paremad. Olgu siis laulmises, atribuutikas või milles iganes (mõnel pool ka kaklustes)
Foorumis küll väga mõnusalt karjute, kuidas vihkate neid tiblasid, mis saaks parem olla, kui oma vihatuimad konkurendid üle laulda?
Aga noh, mis mina ikka tean, kannan praegu ju roosasid prille! Minu kõik postitused koosnevad kõikide ülistamisest ja värki, eks!
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustEga ükski fänn pole õnnelik kaotuse üle, aga sellest tuleb üle olla. Hea näide on ju Tartu poolehoidjad, kes pmst terve Eesti see aasta läbi reisinud, vaatamata sellele, et meeskond enamus mänge kaotanud (esimesel poolel)
Või püüad siin väita, et me ei toeta enam oma meeskonda? Selle põhjal teed järeldusi, et 0:3 kaotusseisus enam laulutuju polnud?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Kala hakkab mädanema PEAST. Floral pole enam ei tulemusi ja ka fännid on kaotanud usu omadele. Kui fännil pole usku oma lemmikusse tiimi, siis miks ta käib seal mängu? Harjumusest vaid. See ropendamine ei aita teid. Kas tõesti Fc Flora hakkab Eesti mõistes vajuma keskmikute hulka ehk pärapõrgu ning kui fännid oma käitumisega ise veel soodustavad, siis on seda tegelikult isegi kahju vaadata.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustKala hakkab mädanema PEAST. Floral pole enam ei tulemusi ja ka fännid on kaotanud usu omadele. Kui fännil pole usku oma lemmikusse tiimi, siis miks ta käib seal mängu? Harjumusest vaid. See ropendamine ei aita teid. Kas tõesti Fc Flora hakkab Eesti mõistes vajuma keskmikute hulka ehk pärapõrgu ning kui fännid oma käitumisega ise veel soodustavad, siis on seda tegelikult isegi kahju vaadata.FC Flora
Kommentaar
-
Ma ei mõista, mis te Pantrid siin jaurate, on Kalju fänlusel ka raskemaid aegu olnud ja Floral ka selline enese leidmise aeg praegu. Flora fännid on aastaid omasid käinud üle euroopa toetamas ja ma usun, et varsti näitavad nad ennast jällegi parimast küljest
Kuigist mõnede fännide labane eneseväljendus siin foorumis ei tee küll au..."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar