Kaks pobisevat vanamutti, kellel paremat teha pole. Võtke volumet maha või kirjutage otse, mis teil öelda on.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustöelge otse välja ,et te Flora klubi ei salli
Kuid kui meeskond Euroopas heitleb, siis hoian alati pöialt, et hästi läheks. Olen ju isegi aastaid tagasi sellesama klubiga kaasas käinud, kuid siis polnud kodukoha vutist veel lõhnagi, nüüd juba tsipake on ehk lihtne ka eelistust valida.
Erinevalt mõnest loodan mina aga, et hästi läheks kodumaisel jalgpallil tervikuna, mis tähendab, et ma ei pritsi sappi ja ei sõimle, kui näiteks Levadia Euroopas võidutseb, vaid olen selle üle siiralt rõõmus ning pigem kurb, kui see neil ei õnnestu.
Aga seda põhjust, miks teid pigem negatiivse pilguga vaadatakse, peate enda seest otsima.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustJa Smut, 50 inimest Leetu mängule on ikka päris hea tulemus.
Aga ma arvan ka, et see number olnuks (ja võib-olla ka oli - mälu veab praegu alt ja ajan Flora mõned mängud Balti turniiriga vist sassi) täidetav juba kümme aastat tagasi. Vot see on hirmutav fakt, sest kas klubi on kümme aastat paigal tammunud?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustPolegi kordagi midagi muud väitnud.
Aga ma arvan ka, et see number olnuks (ja võib-olla ka oli - mälu veab praegu alt ja ajan Flora mõned mängud Balti turniiriga vist sassi) täidetav juba kümme aastat tagasi. Vot see on hirmutav fakt, sest kas klubi on kümme aastat paigal tammunud?
Kebab vana kossupede peaks hästi mäletama ,et eelmisel aastal sõitsid liba-kalevi ja rocki mudilaskoorid lausa ühes bussis kusagile mängu vaatama. Nii ,et ei ole see sugugi nii lihtne 50 inimest nädala sees ,tööajal Leetu kärutada.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustMeid on kindlasti vaid 10-20. Sellel u vahet ei ole,et meid kena 50 inimest lausa kolmapäeval Leetu sõidab!BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitust49 kiilakat+rootsi kunn nagu füürer eesotsas!
Halenaljakas kui tribüünil fännid Tarmo Rüütlile lollusi karjuvad, unustamata, et Tarmo on eesti parimaid peatreenerid, kes peab noorikuid täismeestega koos mängima panema. Kogu probleem ei ole ju tegelikult ainult Rüütli ja Flora tasemes, vaid selles, et Tarmo "solvas" neid mingil mängul. Muidu löövad küll Sundjat, küll ähvardavad siin foorumis kõiki, aga väikse ütluse peale on pill lahti nagu naistel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustHalenaljakas kui tribüünil fännid Tarmo Rüütlile lollusi karjuvad, unustamata, et Tarmo on eesti parimaid peatreenerid, kes peab noorikuid täismeestega koos mängima panema.
Millised noorukid? Allas, Kasimir, Zahovaiko, Kams, Aksalu (pole ka enam mingi poisike), Palatu, Vanna, Konsa???
Sinult polegi midagi oodata, üks idiootlik postitus teise järel. Halenaljakas oled sina."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustNoorukid täismeestega mängima?
Millised noorukid? Kasimir, Zahovaiko, Kams, Aksalu (pole ka enam mingi poisike), Palatu, Vanna, Konsa???
Sinult polegi midagi oodata, üks idiootlik postitus teise järel. Halenaljakas oled sina.
Kommentaar
-
Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustsorri offtopicu poolest, kuid mitu fänni teil seal brondby võõrsil mängul oli?
selle vanna värava videost loen ainult 7 kokku :/FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustsorri offtopicu poolest, kuid mitu fänni teil seal brondby võõrsil mängul oli?
selle vanna värava videost loen ainult 7 kokku :/
Kommentaar
-
selle vanna värava videost loen ainult 7 kokku :/
Sina oled igal jalgpallimatsil, kus sinu meeskond mängib? Arvan, et sa ei teagi mis on jalgpall...FCLT.EU
----------------------------------------------------------------------
Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™
Kommentaar
-
Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustrahu rahu.
ei poolda ühtegi klubi eraldi.
lihtsalt küsisin, et kas oli 7?
et kui nüüd teid juba 50 läheb on suurepärane tulemus.
miks te kohe kallale kargate
Tõmbasid lihtsalt naha tagasi ,kui nägid ,et sind läbi hammustati.FCF Forever
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar