Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Palju õnne, pääsesite wsc.co.uk Weekly Howl e-maili.
Badge of the week ~ FC Flora Tallinn
One of the many creeping terrors of the 21st century, along with melting glaciers and chemistry between newsreaders, is the globalisation of karaoke.
The tonal difference between three pub blokes on pear cider singing Angels and an air-raid siren heard from underwater is absolutely subtle. And yet here is a popular Estonian club bringing this social virus to their very crest.
Clearly pictured here is a young woman belting out I Will Survive with her cardigan over her arm (because it's cold out but there's a lot of body warmth in the pub) with the confidence born of two shared jugs of sangria.
Rather than discouraging this sort of behaviour, FC Flora appear to represent the phenomenon as uplifting and empowering.
Why they couldn't have her in an ankle-length skirt reading a novel on an ottoman is anyone's guess.
That would be a proper example to set the people of Estonia.
Although at least here she had the good sense to take a jumper out with her.
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
3:0 siis, mida öelda? Esiteks mainiks ära, et tõepoolest ei imesta enam, miks tribüünid tühjad on, jube mäng ikka. Iga puute peale veereb pall 2 m mängijast eemale, surve alt välja tulemine on kaitseliinil 0 räägin mõlemast tiimist). Kure tegi oma poolel 90 min rumalaid vigu, Flora paar-kolm korda ERITI rumalaid vigu, mis oleks peaaegu ka kure üks-üks olukorraga kulmineerunud avapoolajal, kui 0:0 veel oli.
Teine poolaeg oli siiski pisut enam Flora taktikepi all, eriti kena, et Kuresoo vaid paar mintsa pärast mängu tulekut omal äärel hea elltöö tegi ja Kamsile palli joonlauaga möödetult ette sõõtis. Reintami pealöök ja tähistamine olid head.
Ahjaa, mainiks ära, et fänlus jõudis kah staadionile alles ca 10 min enne mängu lõppu Sen-i ja veel ühe venna näol.
Ahjaa, mainiks ära, et fänlus jõudis kah staadionile alles ca 10 min enne mängu lõppu Sen-i ja veel ühe venna näol.
Minu lähedal istunud inglaste grupp omavahel:"Noisiest game of the season!"
Flora oli muidu Kurest selgelt üle, aga kuidagi liiga lihtsalt võeti asja. Eriti paistis sellega silma Vunk. Liiga palju võimalusi jäeti ära löömata. See Kamsi esimese poolaja tühja värava eest tribüünidele löödud pall oli muidugi kõige tipp.
Konsa on ründes kohe kindlasti asjalikum kui paremal äärel mängides, loodan, et teda enam äärele ei topita.
Kohtunikul oli täna vist paha päev. Mõlemale poole eksis pidevalt.
Ahoi ahoi, Flora fännid....
Homme siis jällegi tähtis mäng!
Kuna ML hooaeg on kahjuks üle ootuste halvasti läinud ning mängijad on välja vilistamisega juba harjumas, siis Balti liiga raames loodame kõik seda, et mehed võtavad lõpuks jalad alla ning saavutavad kasvõi seal edu, mis meile rõõmu valmistaks
Niisiis: Teisipäeval, 27. oktoobril 19:00
FC Flora - FC Šiauliai
A. Le Coq Arena.
Piletihinnaks peaks tavaline taks olema....:
Täiskasvanule pilet 50- ja kuni 18a (ka.), õpilased igasugused ja pensionärid saavad 25- eest pileti endale lunastada...
Ja kes veel ei tea või ei mäleta, siis Õlu on 35- ja peale muude jookide ning näksimise müüakse ka ulmeliselt häid viineripirukaid
Mäng hakkab kell 19, kuid Parem Tiib ja 5. sektor hakkavad staadionil kogunema juba 18.30 paiku...
Leedust peaks ka seltskond kamraade loodetavasti me arenat külastama.
Tulge siis, flora fännid, staadionile kaasa elama ning aitame omad poisid võidule!
Võõrsil mängiti mäletatavasti viimati viiki, 1-1.... Hooah
Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...
Ma tean, et loll olen ja sa ei pea mulle seda ninale viskama. Parem tunne mulle kaasa
Ikkagi ootan kommentaare, eriti just HaTelt. Oli temaga kuu-paa tagasi väike arutelu "pilukate" teemal ja nüüd tahaks kuuldagi tema arvamust.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar