Algselt postitas HaTe
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas elx Vaata postitustNo kukutamine kukuamaiseks, kuid see, et mäng üldse ära korjati.. see on kahtlane. Samas ehk hakkas neil tõesti esialgse suure koefitsiendi pärast lihtsalt rahast kahju.
Kommentaar
-
Ma arvan ,et Unibet pani Flora koefitsentidega lihtsalt puusse ja lõpuks võetigi maha. Mingit kokkuleppemängu varjugi ei olnud eile näha. Mõlemad pooled võitlesid elueest.
Aga fänluse koha pealt tahaks omadele öelda ,et väike kriitika ei tee paha. See ,et eile uusi nägusid oli on igal juhul väga hea . Kui uute inimestega natuke vaeva näha siis saab kindlasti parema tulemuse . Tuleb väheke rohkem mängule keskenduda . Aga see mis puudutab uusi laule jne. siis selle koha pealt peaksime ninameestega omavahel asjad läbi mõtlema. Ma arvan ,et noorem generatsioon juhtigu laulukoori. Uued laulud ei tohi olla pikad . Vähem pikka teksti , pikk tekst ei jää meelde ja inimestele meeldivad rohkem lööklaused ja tuntud viisid , meloodiad. Neid on hea meelde jätta.
Ja samas tuleb paikka panna ,millal salle lehvitame ja millal peakohale . Midagi keerulist ei ole, me pole lihtsalt viimasel ajal üldse sellele tähelepanu pööranud aga teised fänniliikumised samas jällegi õpivad hoolega. Meie pluss on praegu ikkagi veel see ,et meid aktiivseid tegelasi on rohkem ,kui teistel klubidel.
Ning lõpuks kandub kõik sellele pinnale ,et kui klubi on edukas siis on ka fänne rohkelt ja nad tegutsevad aktiivselt. Igatahes vaatan praegu tuleviku suunas üsna optimistlikult ja küllap me selle trummigi uueks hooajaks ostame.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustJah Slava oli täna boss. Meie nõrgimad lülid olid kaitses Reintam ja Palatu.
Kams tegi head tööd ,kiitus talle. ja Miku kah muidugi päästis mitu kindlat kolli. Fännisektor oli küll rahvast pungil aga kaasaelamine väga sitt.Leedukate 20 pealine punt tegi meile igatahes ära. Ei tea aga fänluses on täielik allakäik.Kui Pipi laul ja veel 1-2 välja arvata siis on enamus nagu vana vinüülplaati keerutaks.Kas koondise koopiad või lihtsalt iganenud lasteaiarepertuuar a-la ,,flora võidab niikunii , selles pole kahtlustki.,, Sellise plakatiga olid 10 a. tagasi mingid puberteediealised tüdrukud Kadrioru staadionil aga meie laulame seda nagu ogarad. Aga kui ei suudeta midagi muud välja mõelda siis pole miskit teha järelikult ongi tase selline. Ma ütleks ,et hetkel kõige sitem tase fännipuntidest Eestis.
+ mõned vanad koondise laulud olid minu teada ennem Flora fännide kasutusel, ennem kui koondisele jõudsid.Parem georg otsas kui Paul keres.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustMa ei ütle, et nüüd koondis meilt üle võtnud, vaid pigem meie neile andnud, Sen, Pilt, mina ja mõned veel oleme proovinud koondise mängudel laulda neid ja etskae, ongi käiku läinudInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustSooviks näha tüütust Reinu üksikul saarel ilma netita.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustMis te seal kahekesi peale hakkaksite?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Väravad ja intervjuud:
http://www.tv3.ee/video
Valida TV 3 Uudised -> 2009 -> 28/10/09 ja 28:10 peal hakkab jalgpalliteema pihta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustVäravad ja intervjuud:
http://www.tv3.ee/video
Valida TV 3 Uudised -> 2009 -> 28/10/09 ja 28:10 peal hakkab jalgpalliteema pihta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEnnast kiitmast ma ei väsi ja kui väsin, siis puhkan ja kiidan edasi!!!
Head palavuse talumist ja rohket vett soovides.
Ballack
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustLõuna-Eestis või?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar