Algselt postitas 818
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustUsun et oled staadionil piisavalt viibinud, et seda teada. Kui siiski välja ei mõtle siis küsi Jaanuselt.
Su suurt sõpra Florast polnud täna nagunii kohal....Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustEelmisel mängul, kui mängisime Šiauliaiga teisipäeval oli meid juba üsna arvestatav hulk, kuid mäng oli täna parem, fänlus parem... aga siiski eelmine mäng nüüd nii väga nigel ei olnud, vaatasid sillamäe euromängu hoopis?
Kommentaar
-
Algselt postitas 818 Vaata postitustPehmelt öeldes jätab külmaks, mida Sina 17 arvad...
Heheheheeeee.... Parema tiiva poolt pikkkkk, pikkkkkk pai ja kimp punaseid nelke meie Sillamäe lemmikule, nr 17'le..... Mingi nimi talle ka "eiteamisvärvipassi" on pandud?
Kommentaar
-
Algselt postitas 818 Vaata postitustPehmelt öeldes jätab külmaks, mida Sina 17 arvad...
Heheheheeeee.... Parema tiiva poolt pikkkkk, pikkkkkk pai ja kimp punaseid nelke meie Sillamäe lemmikule, nr 17'le..... Mingi nimi talle ka "eiteamisvärvipassi" on pandud?
Kommentaar
-
Algselt postitas 818 Vaata postitustKulla Märt, hingame kõik koos nüüd rahulikult sügavalt sisse ja välja... ühesõnaga ära nüüd lase isiklikel arusaamatustel ühe persooniga segada oma hobi või tööd või midaiganes.
Su suurt sõpra Florast polnud täna nagunii kohal....
Ja kui asjast rääkida siis äkki on teie lemmiku treener maksimalist, kes kunagi täit rahulolu ei tunne.
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustEelmisel mängul, kui mängisime Šiauliaiga teisipäeval oli meid juba üsna arvestatav hulk, kuid mäng oli täna parem, fänlus parem... aga siiski eelmine mäng nüüd nii väga nigel ei olnud, vaatasid sillamäe euromängu hoopis?
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitust
Ja kui asjast rääkida siis äkki on teie lemmiku treener maksimalist, kes kunagi täit rahulolu ei tunne.
Või on tegu meeskonnaga, mis on treenerile teisejärguline.
Või ei anna täit rahulolu asjaolu, et uute tegelaste lisandumisega meeskonna juhendamise juurde on meeskonna resultatiivsus hämmastavalt kasvanud?
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustSellisel juhul jääb talle ainult kaasa tunda kui oma juhendatava meeskonna võit täit rahulolu ei valmista.
Või on tegu meeskonnaga, mis on treenerile teisejärguline.
Või ei anna täit rahulolu asjaolu, et uute tegelaste lisandumisega meeskonna juhendamise juurde on meeskonna resultatiivsus hämmastavalt kasvanud?
Kummaline.
Kommentaar
-
Kiirelt mõned kommentaarid. Tänane fänlus oli üle prahi , üks viimaste aegade parimaid. Viimasel mängul enne tänast olin ma veel kriitiline aga tundus ,et see mõjus Meid oli ligi 70 ja kõik toimis nagu õl(u)itatult. Mul on eriliselt hea meel ,et järelkasv on olemas nii Viienda Sektori ,kui Parema Tiiva poolt tulemas. Lähen kahe nädala pärast pensionile
Tänane näitas ,et kui me tõesti tahame siis oleme parimad EESTIS. Kui ma praegu meenutan seda ,kuidas me eile Petsinhoga TTÜ saalis vaatasime ,kuidas kolm ,voolu all venda , 1, 5 tundi järjest ainult ühte ja sama sõna määgisid , pasunat ja trummi tagusid nii ,et isegi meil vanadel peerudel hakkasid kõrvad paska välja ajama siis on vahe meiega valgusaastate pikkune.
Mul on hea meel ,et meil on palju noori aktiivseid tegelasi ,kes näitasid täna suurepärast tahtmist ja hingestatud fänlust. Kui kõik läheb nii edasi siis ma ei kahtle ,et meist saab arvestatav jõud kogu Baltikumi jalgpallifänluses. Aga eks näis võibolla näitame ennast väljaspool jalgpalli Eestis ... talvel ,siis kui jalgpall puhkab.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKiirelt mõned kommentaarid. Tänane fänlus oli üle prahi , üks viimaste aegade parimaid. Viimasel mängul enne tänast olin ma veel kriitiline aga tundus ,et see mõjus Meid oli ligi 70 ja kõik toimis nagu õl(u)itatult. Mul on eriliselt hea meel ,et järelkasv on olemas nii Viienda Sektori ,kui Parema Tiiva poolt tulemas. Lähen kahe nädala pärast pensionile
Tänane näitas ,et kui me tõesti tahame siis oleme parimad EESTIS. Kui ma praegu meenutan seda ,kuidas me eile Petsinhoga TTÜ saalis vaatasime ,kuidas kolm ,voolu all venda , 1, 5 tundi järjest ainult ühte ja sama sõna määgisid , pasunat ja trummi tagusid nii ,et isegi meil vanadel peerudel hakkasid kõrvad paska välja ajama siis on vahe meiega valgusaastate pikkune.
Mul on hea meel ,et meil on palju noori aktiivseid tegelasi ,kes näitasid täna suurepärast tahtmist ja hingestatud fänlust. Kui kõik läheb nii edasi siis ma ei kahtle ,et meist saab arvestatav jõud kogu Baltikumi jalgpallifänluses. Aga eks näis võibolla näitame ennast väljaspool jalgpalli Eestis ... talvel ,siis kui jalgpall puhkab.
Kommentaar
-
flora tänases sõprusmängus flora v. flora kehtna jalgapallikooli kasvandikud oli poolaja seisuks 2-0. Esimese kolli lõi kams ja teist ei tea. kaks grusiini olid ka platsil, tehnika poistel hea, aga platsi nägemine jättis soovida. eesti liiga stiili jaoks olid veits lühikesed ja kõhetud ka.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar