Algselt postitas kesa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Somebody Someone Vaata postitustMiks Pedõk Eesti U21 esiväravavaht on? Kui võrrelda tema ja Savitski esitusi oma klubi eest, siis jääb Savitski kindlalt peale.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustSee et Savitski vahest hästi seal värava ees kenasti ja ilusti kargab ei tee temast kohe tasemel vv. Enamus mängud on tal aga läbikukkumised.sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustPean nõustuma Prasiga.Ning küsima,kas tänasest pilte ka on?
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustMa olen piisavalt väljaku ääres pilt teinud, et peaksid teadma milline olevus ma olen ning siit ka järelda kas olin täna staadionil või mitte.
su pildid on väga jamad ja leia omale muu tegevus
Kommentaar
-
Algselt postitas spekter Vaata postitustFlora duubel tänase 0:1 kaotuse järel kindlalt 2.liigasse
nüüd jääb vaid loota, et keegi loobub või mõni süsteemi võistkond loobub. siis nad esimesed, kes tagasi Esiliigasse saaksid.
money talks ...
Kommentaar
-
Samas on ausalt mänginud ka Flora, kes on mängu peale teeninud 1,20 kollast kaarti, mis on Meistriliiga parim näitaja.
Sel hooajal neljanda kohaga leppima pidav FC Flora peab viimase lahingu Tartus sealse Tammeka vastu, kelle tabelirida pole veel sugugi kindel.
Pigem näitab see vähest viimasel piiril tegutsemist ja agressiivsuse puudumist kaitse tegevuses.
Väike vandenõuteooria: kuna Rüütli teadis juba ammu, et sel aastal midagi välja ei tule, siis keelati kollaste kaartide saamine selleks, et jätta võimalus fair-play kaudu pääseda Euroopasse.tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
Algselt postitas gianluca Vaata postitustSamas on ausalt mänginud ka Flora, kes on mängu peale teeninud 1,20 kollast kaarti, mis on Meistriliiga parim näitaja.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar