haha, teil kohe hea mäng alguses. A te muidu lähete nende kodumängudele veel?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Kindlasti lähme uuesti sinna,pole meil midagi karta nagu sillamäe fännid kartsid meile tullasa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustAdiö Vunk! Aga küll me sind veel Flora eest silkamas näeme, olen üsna kindel.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustNjaa.. nädala sees..50% armeest jääb raudselt maha.sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustKaljusse....Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustKasimir ja VeikkausliigaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust.. ma arvan et Kasimir küll enam kuskile ei hüppa.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar