Kes siis kurest?Kütt või hoopis tibla Svets?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustÄrge kõiki ka Kaljusse saatke!Ärge pahandage aga nii mõnigi mees kes Kaljusse siirdunud on kvaliteedi minetanud.loodame,et mees läheb ikka välismaale
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustRüütli mainis äsja ETV online intervjuus, et Kasimir järgmisel aastal Floras ei jätka, kas välismaale?
Kommentaar
-
Algselt postitas spekter Vaata postitustRüütli juba mainis intervjuus nimesid.
Flora, pane siis kõik nimekirjad kodulehele üles, mis siin salatsedaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Panin selle intervjuu kiiremini käima, siis kannatas algusest lõpuni ära kuulata
Rüütli mainis näiteks Lutsu, Alliku ja Veisi kohta, et need tõsteti 'Tulevikust' Flora gruppi, kellega hakatakse hooajaks ette valmistuma.Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Algselt postitas Mayhem Vaata postitustPanin selle intervjuu kiiremini käima, siis kannatas algusest lõpuni ära kuulata
Rüütli mainis näiteks Lutsu, Alliku ja Veisi kohta, et need tõsteti 'Tulevikust' Flora gruppi, kellega hakatakse hooajaks ette valmistuma.
märkasin, et Henri Rüütli puhul kasutas mineviku vormi ... (minu tõlgendus)
Kommentaar
-
pohlak: "[palka] Maksame vastavalt enda võimalustele ja mängija vajadustele"
Flora mängija: ma tahaks palka, et süüa osta
Pohlak: ei saa, sa niigi paks
irw
Kommentaar
-
Algselt postitas Jonnipunn Vaata postitustpohlak: "[palka] Maksame vastavalt enda võimalustele ja mängija vajadustele"
Flora mängija: ma tahaks palka, et süüa osta
Pohlak: ei saa, sa niigi paks
irw
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustSuu kinni kommu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustAhjaa.. Vanna ka siis vb Vungile seltsiks.kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar