Algselt postitas urmar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Õhtujuht Vaata postitustKes selle jutu autor Flora kodukal on?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKes seda teab, ma arvan, et alati kõigega kursis olla püüdval Prasil on selle kohta inffi.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustkuula fanell õpi kirjutama ja ära solva mind. Ma olen PraS mitte Pras. Ju see sina olid!
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustEnne kui teistele nina alla hõõrud hakka ise ka seda tegema (loe tsiteering läbi)
Aga ega see polegi ju tähtis, tahtsin lihtsalt öelda, et Slava mängis ühe poolaja oma uue klubi 1:0 võidumängus Burkina Faso vastu, teatab Flora kodukas.
Kommentaar
-
Head uut aastat Flora fännid, kes te omavoliliselt Kalju fänniatribuutikat lõhkusite!
Otsiks äkki üles postitused, mis tehti Parema Tiiva liidrite poolt, kes kurtsid, et ühed vähesed normaalsed Flora fännid (Diana ja co) omavoliliselt rikkusid teie natsisümboolikat?
Ja need igamängulised neegrinaljad võisid ühe korra ehk isegi mingitki nalja pakkuda, aga jah.
Ja siis te kurdate, et miks kogu pasa alati endale saadate ja miks te kellegile ei meeldi. Teie fännklubis on väga palju normaalseid inimesi, aga sama paljud viivad teiste maine ikka tohutult alla.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustHead uut aastat Flora fännid, kes te omavoliliselt Kalju fänniatribuutikat lõhkusite!
Otsiks äkki üles postitused, mis tehti Parema Tiiva liidrite poolt, kes kurtsid, et ühed vähesed normaalsed Flora fännid (Diana ja co) omavoliliselt rikkusid teie natsisümboolikat?
Ja need igamängulised neegrinaljad võisid ühe korra ehk isegi mingitki nalja pakkuda, aga jah.
Ja siis te kurdate, et miks kogu pasa alati endale saadate ja miks te kellegile ei meeldi. Teie fännklubis on väga palju normaalseid inimesi, aga sama paljud viivad teiste maine ikka tohutult alla.
sissetungijad ju.
frankel on vist meelest läind.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustHead uut aastat Flora fännid, kes te omavoliliselt Kalju fänniatribuutikat lõhkusite!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar