Algselt postitas Nahkpea
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustFC Flora parimad hetked 2009. hooajal
Meesmuistele selle eest küll pikk pai ,kuigi kohati sa peksad siin segast nii mitmeski teemas aga annan andeksFCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustNeetud, kui ma selle taustalaulu esimesed taktid ära kuulsin, siis ma loobusin edasi vaatamisest. Vabandust, SteivAlgselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustLaul oli küll hea, kust originaalversiooni saaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustNeetud, kui ma selle taustalaulu esimesed taktid ära kuulsin, siis ma loobusin edasi vaatamisest. Vabandust, Steiv
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMeesmuistele selle eest küll pikk pai ,kuigi kohati sa peksad siin segast nii mitmeski teemas aga annan andeks
Algselt postitas erxu Vaata postitustLaul oli küll hea, kust originaalversiooni saaks?
Kommentaar
-
FC Flora pakub nüüdsest huvilistele võimalust küsida ja tundub, et lubab ka vastuseid anda! Esimene vastus on ka ilmutatud.
Premium Liiga V voorus alistas FC Flora Sportand Arenal tõelises põnevusetenduses JK Narva Transi tulemusega 4:3. 41. minutil avas Mark Anders Lepik peanltipunktilt skoori, kaks minutit hiljem lõi sama mees 2:0. Pausilt tulles jätkasid rohesärgid samas taktis ning 51. minutil sai Maksim Kalimullin kirja oma Premium Liiga esimese värava. Seejärel haarasid initsiatiivi külalised, tulles vähem […]
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar