Algselt postitas meesmuiste
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustÄra pabla kõrvade ja egoga on kõik korras . Aga tundub ,et see väike märkus mõjus sulle päris hästi Terve ajaloo vuristasid siin mulle ette.. Muide teie standardid on nõukaaegse kvaliteedi märgiga(omal ajal öeldi selle kohta ,, ilma peata venelane ,, ) . Ainuke ,mis silma torkas oli teil ema kapist varastatud voodilina ,mis oli suht täis soditud. . FCF= KILP (vene keelne sõna shit ladina tähtedega ) Võib ju ka nii tõlgendada.
Ja, mis puutub kaheksatesse siis näljane mõtleb ikka leivast esimesena .
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustAlarikh...see siin on "FC Flora" teema mitte "toredaid pilte" teema
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustTulevikku ei ole, tänapäeva noored ei tunne isegi vinüülplaate ära ja ei tea, et need võivad olla "nagu katkine plaat"
Sellest sõidust:kui suure bussiga minnakse?
Sõidu kohta : Hetkel plaanis 30 kohaline. Kuid arvatavasti peab suurema bussi võtma.sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustmitte parastada.
Mis siin ikka õpetada kui tüüp on oma postituses põhjuse juba ära toonudINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustOh, jõudsin just lõunast tagasi ja jõuan ikka mängule!
Ei viitsi otsida aga äkki ongi kuu aega jälle möödas...iššand
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustKui mõtled Ekranase mängu siis...kas estonski jazõk longama või lööd külge? Mitte ei suuda aru saada kumb on. Esimese puhul...küll selgeks õpid...teise puhul ära näe rohkem vaeva (meeste lantimist võid Angelis harrastada).
Ei viitsi otsida aga äkki ongi kuu aega jälle möödas...iand
ma eile käisin just põlvas ning olin lühemalt ja jõuan homme mängule. Lahe või mis ?
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustBallack mis viga?
ma eile käisin just põlvas ning olin lühemalt ja jõuan homme mängule. Lahe või mis ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar