See Ivo Linna ulgumine või?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Mehhanisaator
kuule flora fännide alfaisased tehke Meine Kleine hümniks see on jummala kaasahaarav, ma juba pooltundi kuulan seda
Kommentaar
-
Algselt postitas jepjep Vaata postitustmis ajast iff ulub?
Kommentaar
-
Algselt postitas jepjep Vaata postitustmis ajast iff ulub?
Kommentaar
-
olen vist kuu peal elanud, aga alles nüüd sain teada Mašitštevi seiklustest inglismaa vanglas http://nordeurope.kp.ru/daily/24476/634222/
Kommentaar
-
Algselt postitas jkj Vaata postitustkui juba hümnideks läks, siis postime flora oma ka siia http://www.youtube.com/watch?v=fUDpVHA4DTs
aga panen kah omaltpoolt ühe variandi
Springtime for Hitler
a seda filmi "The Producers" soovitan vaadata, väga hea komöödia
Kommentaar
-
huvitav kui flora mängiks euroopas mingi saksa klubiga, kas fännid siis võtaksid ka oma sümboolika sinna kaasa, ma mõtlen just seda mis on natsiliku kallakuga, julgen arvata, et nad seda ei teeks vaid jätaks ilusti koju. See oli lihtsalt üks vahemõte, ei midagi isiklikku, igal klubil on oma identiteet
Kommentaar
-
Algselt postitas jkj Vaata postitusthuvitav kui flora mängiks euroopas mingi saksa klubiga, kas fännid siis võtaksid ka oma sümboolika sinna kaasa, ma mõtlen just seda mis on natsiliku kallakuga, julgen arvata, et nad seda ei teeks vaid jätaks ilusti koju. See oli lihtsalt üks vahemõte, ei midagi isiklikku, igal klubil on oma identiteet
Kui mäletad, siis pea aasta tagasi kui Flora viimati Gelsenkirchenis Hitleri 120 a. sünniaastapäeva puhul korraldatud välkturniiril Hitleri lemmikklubi Schalkega madistas, kuhu oli loomulikult kutsutud ainult rohkearvuliste natslike fännide poolt kurikuulus Flora, oli Flora fännidel kõik see igamänguline ja tavapärane natslik staff kaasas. Orgunnisime pidulikuks puhuks ka suure hakaristilipu lehvima.
«Schalke võit on tähtsam kui sõjategevus Idarindel,» sõnas kunagi Joseph Goebbels.
Paraku on ajad muutunud, Goebbelsi sõna ei loe enam midagi ja võit sai meitele, muidugi tänu Pedõki super väljajooksudele-tõrjetele.
Parem käsi siiani iga löödud värava auks tervitamisest valus.
Muuseas.
Viimased sahinad pajatavad, et Maschitchev, kellel ülisalajane kokkulepe Floraga olla sel ajal juba taskus, istus Tower'i kongis põhjusel, et üritas Albionile udu varjus natslikku Flora atribuutikat sisse smugeldada. Hall pass oli konspiratsiooniks.
Sealkandis pidavat Flora rohe-valge natsisümboolika hästi kaubaks minema
Järgmine natslik fussballüritus on meil Paide Statdtmanschafti vastu, tule kae oma silmaga! Kui raskusi, võtame oma Panzeri kapotile. Anname sulle ka Schmeisserit veits puhastada.
Geil Gitler!!!
Fussball macht frei! (nagu meil pantrigaasikambrites öeldakse)
Kommentaar
-
Nii et see oled siis sina seal videos selle kiivriga ja lõpus Schmeisser käes. Ok ok jätame selle teema.
Aga pedõki väljatulekud on küll vinged, keegi võiks nendest video kokku monteerida ja siis saata reimile, las ta vaatab mitu korda seda ja mõtleb miks pedõk siiani seisab raamis, floral pole vist kunagi nii tasemel vv olnud
Kommentaar
-
Algselt postitas jkj Vaata postitusthuvitav kui flora mängiks euroopas mingi saksa klubiga, kas fännid siis võtaksid ka oma sümboolika sinna kaasa, ma mõtlen just seda mis on natsiliku kallakuga, julgen arvata, et nad seda ei teeks vaid jätaks ilusti koju. See oli lihtsalt üks vahemõte, ei midagi isiklikku, igal klubil on oma identiteet
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar