Algselt postitas PraS
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas ugla Vaata postitustSelge. Lihtsalt mulle küll ei meeldiks kui keegi minu eest sõna võtaks ja oma arvamust minu oma pähe serveeriks. Teiseks , kas näiteks Zakaria emakeel on tõesti vene keel ?
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustLjuboviga räägib küll laudsalt vene keelt see Zakaria. Eesti keelt pole ma teda puhumas kuulnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas ugla Vaata postitustAhah. Selge. Tubli on.Mina räägin ka ladusalt vene keelt , siiski ei ole see mu emakeel.Ehk siis minu küsimus on see , et miks sa võtad sõna teiste inimeste nimel ja avaldad seisukohti mis ei pruugi nende omadega ühtida ?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustSaan ikka küll.
Eksid labaste asjade vastu.Mis ajast Kelder Tarvastus ning Allik, Sammul ja Klein Sõrves?
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustZaka on ju grusiin üldse. Vaevalt ta eesti keelt oskab.
eesti keelt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kurrista Vaata postitustSee mees on olnud ka aastaid noortetreener ja oskas omal ajal mingil määral
eesti keelt.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustega sa Zakariat, Flora mängijat Zauriga segi ei aja?
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustEi saa ju.
Eksid labaste asjade vastu.Mis ajast Kelder Tarvastus ning Allik, Sammul ja Klein Sõrves?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustNo see on väga väike viga ja eks ma parandan ta kohe ära ka, kui keegi üles otsib. See viga ei tõenda küll seda, et ma hakkama ei saa.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitusturmar, sinu näol oleks ju suurepärane EJL president valmis, kes ei eksi kunagi!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustPedõk on ikka kohutav väravavaht, taaskord värav tema täielikust ämbrist kõrge palli korjamisel. Kas tõesti ei suudetud kasvõi Tulevikust Orglat tuua?FC Flora
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar