Iraaklane pani päris hea värava
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
UEFA ja õlu ja suitsetamine: TV-st vaatan sellist ebaolulist mängu, mida mängitakse Nou Campil. Vastamisi kohalik sats ja Milano töölisklass. Vaheaeg. Kaamera näitab chillivaid pealtvaatajaid ja mida peavad minu silmad küll nägema. Joovad raisk õlut tribüünil ja kimuvad suitsu ka. Püha ristivägi.
Kommentaar
-
Krt väga kõva mäng Floralt!!Gruusia poiss Zakaria Beglarašvili tegi supermängu, Dupikov tõi muidugi suure muutuse mängu ja ka Andrei Veis ei vedanud alt, mida ma ei arvanudki, kuna ta hea poiss aga mängib põhiliselt kahjuks esiliigas:S. Kogu Flora oli lihtsalt super! Ja Flora fännid panid vahepeal hullu suitsukatla peale, nii et terve väljak oli tossu täis (Y) Ajalugu on sündinud! jee heat öö Flora!
Kommentaar
-
Aga tegelt on Ventspils sitaks kõva pähkel. Eelmine hooaeg olid väga head ja eks näis ,mis nad sel aastal teeavd.Eelarvelt meist ilmselt 3-4 korda rikkamad . Meile tundub ,et võõrsilmäng teisena sobib meile rohkem. Aga ikkagi tuleb kodus teha ilus esitus ja võita neid kuivalt.
Minu jaoks on see mäng palju ,palju tähtsam kui ned ülehaibitud koondisemängud . Elagu Flora ,elagu !FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustMillal tänase mängu kordus on ise ei näinud?FCF Forever
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar