Felipe äkki kustutad oma postituse siit ära ja teed selle uuesti vastavasse teemasse (mis oli ka loodud just täieliku OT vältimiseks siin teemas)? Aga nagu näha siis kõigil pole mõistust tegemaks vahet kas räägitakse klubist, selle fännidest või millestki muust Üleüldse vaadates seda videot ei saa aru, kust otsast see puudutab Paremat Tiiba. Parem Tiib on fännirühmitus mitte poliitiline rühmitus mistõttu äkki seletad ära lisatud video seose jalgpalliga? Kuna sa mainisid just PAREMA TIIVA aktiviste siis peab mainima, et pole nagu näinud, et Parem Tiib käiks ringi käsi püsti ja üksteisega suhtlemine käiks karjudes ja saksa keeles (nagu antud videos)...ei ole näinud, et nad selliselt Florat toetaks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Ärgem pöörakem tähelepanu pooletoobistele ja mõttetutele asjadele. Ees on ülitähtis karikafinaal ja seal peame kõik kohal olema nagu üks mees. Eilne võit tuli raskelt aga kas peabki kergelt tulema ? Mida me siis tahame lõppude lõpuks ? Parem tasavägised aga võidukad mängud. Leedu emotsionaalse võidu järel oli selgelt eile keskendumise ja motivatsiooniga probleeme aga tahtejõu ja oskuste pealt tuli ära ja ongi kõik , panter poodi jälle ülesFCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustParem tasavägised aga võidukad mängud.
aga tahtejõu
Fännina muidugi tahaks suuremat võitu, et südamerabandust ei saaks :P aga tasavägisemad võiks olla atraktiivsuse pärast...kes tahab jalgpalli vaadata kui tulemus ette teada (tavalised inimesed ma mõtlen mitte fännid)?
2) Tahtejõud on see, mida eelmine hooaeg ei olnud...see hooaeg aga peab küsima mis imerelv Martinil on mis nii suure tahtejõu on meestes see hooaeg tekitanud. Lausa lust oli vaadata hämmeldunult kuidas peale väsitavat Leedut teise poolaja teisel poolel Kalju lihtsalt üle joosti ja võideldi nagu oleks elud mängus
Kommentaar
-
Jummale lahe on kui Ballack jälle reageerib
Tegin siis eilsest ka pilti http://mardiphoto.net/?id=3&lowercat=53&lang=est
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustJummale lahe on kui Ballack jälle reageerib
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustNo ega Kalju fännidele ka ei meeldiks kui ma otsiks youtube'st mingi lambi videod paljade torsodega vendadest ja postitaks Nõmme Kalju teemasse.
aga mulle ka alati meeldib kui ballack reageerib
tglt, ma vist olen kunagi ballackule vaid korra vastanud stiilis a'la ballack. pärast seda vist väga pikalt härra sõna ei võtnud... kui veel Kunnile hakata vastama stiilis a'la Kunn, siis no seda ta vist ei kannataks välja
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustSteiv vasta mulle ka mingis stiilis
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustKas OT'd on veel vähe?
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustMiks mitte ?
Onju
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustäkki seletad ära
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
aga mulle ka alati meeldib kui ballack reageeribAlgselt postitas PraS Vaata postitustJummale lahe on kui Ballack jälle reageerib
Kohe reageerib uuesti
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustSaad sa aru mees, SULLE EI OLE LIHTSALT VÕIMALIK MIDAGI SELETADA SEST SA EI SAA MILLESTKI ARU, HAKKAD AINULT MINGIT LOLLI ILA VASTU AJAMA!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar