Replying to Topic \'FC Flora kohtumised\'
võib-olla ma väljendasin end halvasti aga ma mõtlesingi, et Fc Flora eurokampaania on klubihooaja tippsündmus
ja piletitega ongi selline huvitav lugu, et piletimüügipunktid kinnitavad ikka, et piletid on välja müüdud Ise usun, et pealtvaatajaid tuleb 4000-6000
Ja Slava Zahovaikol jääb sis Eesti meistrivõistlustel vahele 5 mängu! Sellise karistuse sai ta siis oma punase eest mängus Levadia vastu...
Originally posted by Jaak
Ma tahaks ka loota, et vähemalt mäng FC Copenhageniga saab olema suurem sündmus!
Originally posted by tanielo
Kahju küll, kui see jääbki eesti klubihooaja tippsündmuseks. Loodan, et mitte!
Originally posted by zaz
Ja tegu ju ikkagi Eesti klubihooaja tippsündmusega...
Originally posted by daywalker
Kes veel ei tea, siis tänast FC Flora - NK Gorica mängu on võimalik näha ka telekast. Nimelt näitab seda ETV videona algusega 21:30. enjoy!
Kes veel ei tea, siis tänast FC Flora - NK Gorica mängu on võimalik näha ka telekast. Nimelt näitab seda ETV videona algusega 21:30. enjoy!
ja piletitega ongi selline huvitav lugu, et piletimüügipunktid kinnitavad ikka, et piletid on välja müüdud Ise usun, et pealtvaatajaid tuleb 4000-6000
Ja Slava Zahovaikol jääb sis Eesti meistrivõistlustel vahele 5 mängu! Sellise karistuse sai ta siis oma punase eest mängus Levadia vastu...
Kommentaar