Hakkab jälle peale, mingi lasteaed oma linkide ja piltidega.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustMõned pildid Flora kodulehel olevast bännerist:
Alles nüüd nägid neid seal?
Kommentaar
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustAlles nüüd nägid neid seal?INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Õhtuleht – uudised, arvamused ja meelelahutus, lisaks sport, galeriid ja videod.Sõnumid otse elust, veebis, mobiilis ja paberil!
Täna võttis jahmunud Kasimir ühendust Õhtulehega ja lausus: "Täielik nali ja väljamõeldis. Mulle pole keegi Kuressaarest rääkinud sõnagi - nii ei saadeta ju mängijat isegi mitte laenule. Huvitav, et ka FC Kuressaarest pole keegi mulle helistanud, et näiteks trenni kutsuda. Kuidas saab selline asi olla võimalik?"
Kasimir kinnitas, et soovib igal juhul Florast minema pääseda. Poolkaitsja tunnistas, et klubi palgavõlg tema ees küünib hetkeseisuga peaaegu 200 000 kroonini.
"Algul lubati, et lubatakse mul tasuta vabaks mängijaks saada. Aga siis selgus, et seda vaid tingimusel, kui kirjutan alla paberile ja olen nõus lepingu osapoolte kokkuleppel lõpetama. Sellega ei saa ma loomulikult nõus olla. Flora peab maksma seadusega ette nähtud hüvitise - siis küll," sõnas Kasimir. "Esmaspäeval lähen paberite ja juristiga uuesti kontorisse."
Flora ML publik:
Sprdland ja I muruväljak
13. märts Trans- Flora 125
20. märts Flora- Lootus 115
27. märts Flora -Tammeka 160
10. arill Flora - Kuressaare 125
24. aprill Flora - Paide 102
A Le Coq peaväljak:
8. mai Flora- Kalju 220
29. mai Flora- Levadia 530
5. juuni Flora-Tulevik 180
15. juuni Flora-Trans 130
17.juuli Flora-Kuressaare 127
31. juuli Flora-Tammeka 115
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitust
Ja Poomist kahju, kes Flora süsteemi läheb, Mart on nii intelligentne inimene, et tema seal süsteemis kaua vastu ei pea ma usun.
Kommentaar
-
Algselt postitas nurmalna Vaata postitustJa Poomist kahju, kes Flora süsteemi läheb, Mart on nii intelligentne inimene, et tema seal süsteemis kaua vastu ei pea ma usun.
Ma usun, et sul pole veel mõtet siin Poomile hingekella lüüa. Intelligentne inimene, nagu sa teda nimetasid, on niigi teadlik Flora probleemidest."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustMilline mäng! Käisin siis arenal ära Tammeka- Flora mängul ja hea mäng oli. 9 väravat! Super, kahju aint, et pealtvaatajaid Jälle nii vähe oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissu04 Vaata postitustMäng algas kell 17:00 ja sina tegid kell 17:57, 18:01, 18:22 ja 18:31 soccerneti foorumisse postitusi. Olid arvutiga kohapeal?
Ei olnud arvutiga. Telefoniga läksin interneti(web) ning seal ka oma postitused tegin.
Kommentaar
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustEi olnud arvutiga. Telefoniga läksin interneti(web) ning seal ka oma postitused tegin.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar