Algselt postitas BlueSupport
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas BlueSupport Vaata postitustHappel on EJLi juhatuse liige (oli ka enne ja on kuni 2013. aastani), see amet on ühiskondlik. Aga ta oli Balti Liiga tegevjuht, see leping lõppes ära ja nüüd läheb ta ilmselt Saksamaale igapäevatööd tegema, juhatuse liikmena muidugi jätkab ehk siis käib aeg-ajalt Eestis.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas Tosh Vaata postitustTule Narvas!
Ja vqta kaotus!
Kommentaar
-
Algselt postitas 818 Vaata postitustEJL palgal ta enam pole jah, kuid siiski on tal plaanis, vähemalt esialgu, mõneks ajaks Eestisse jääda.
Mida tegema, ei mäleta.
Tervituste aeg!
Head Eesti "vabariigi" taasiseseisvumise aastapäeva kõigile vapratele kaaskodanikele, kes siiski veel oma rahva tugevusse ja selle väikese maalapi paremasse tulevikku usuvad ning kodumaa mullale truuks on jäänud. Teie väheste ees võtan ma mütsi maha.
Kõik ülejäänud kõnts: Kodumaa ja rahva reeturid, kahepalgelised poliitprostituudid, muidusööjatest õnneotsijad, lääne poole kummardavad ja ida poolt perse saavad röövkapitalistid, orjamentaliteediga lambad, kes oma enda rahakotist kaugemale ei suuda vaadata ning järjepanu meie kõigi tulevikku võõrastele jumalatele sentide eest maha müüvad jne. Teid parandab vaid haud!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustTema ajal siis üks BL hooaeg saigi olla? St. muutis kogu liiga põhimõtet ja ei saanudki jälgida, kas sellest mingit tolku oli? Aga no see läheb liiga offtopicuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Eleri Vaata postitustKas tänast telemängu kuskil internetis ka näha saab?
Kommentaar
-
Algselt postitas Herr Vaata postitustfloral uus vorm :O
päris kena kusjuuresFC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustSelle uue vormiga on juba üsna mitu mängu mängitud.
no minu viga .. pole nii täpselt jälginud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar