Algselt postitas elx
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustblja blja
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustMa olen enamgi kui kindel,et kui pöörduja teeb seda mõistlikult, vastatakse ka pöördujale inimlikult
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustSalafašist on kapist välja tulnud. Lubasid Hitlerist pildi panna aga näe ei suuda leida teda sellelt pildilt mille postitasid...meil on nii kurb meel nüüd
Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
klge sõbrad, võtke nüüd vähe rahulikumalt. ma ei suuda nii tihti allkirja vahetada, kui teie pärleid loobite. kuskil pidi olema veel ballacku hiljutine tsitaat Lõuna-Eestisse mineku kohta. Oskab keegi linki anda.
Ja iga kord kui ma olen julgenud tähelepanu pöörata, vägagi viisakalt pöörudes ja argumenteerides, on vastatud äkkrünnakuga ja vaata et pole suuremat kommunisti varem olnud kui mina. nii palju siis viiskast ja tsiviliseeritud vastamisest.
Kommentaar
-
Siia teemasse ei saagi midagi ilma kiruva vastukajata kirjutada. Mulle reeglina hakatakse isalikke nõuandeid jagama minust u aasta vanemate tüüpide poolt. Nii armas!
Muuseas me pidime Kittyle ja seltsimees Ivanovile lilli viima. Huvitav kelle käest see julge enne peksa saaks: omade või Sillamäekate?
Peace, love and gangstarap.
Kommentaar
-
Esmalt saad kesa käest, sest politsei ei luba staadionil õlut müüa. Peale seda parema Tiiva käest, sest tiblasid on staadionil liiga palju. Kui sellest veel väheks jääb, siis lõpuks saad nende käest kellele ei meeldi, et pürotehnikat ei tohi staadionil kasutada. Kuskile peak ka ballacki mahutama, aga tegelt on see poohui, sest ta on Lõuna- EestisInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEsmalt saad kesa käest, sest politsei ei luba staadionil õlut müüa. Peale seda parema Tiiva käest, sest tiblasid on staadionil liiga palju. Kui sellest veel väheks jääb, siis lõpuks saad nende käest kellele ei meeldi, et pürotehnikat ei tohi staadionil kasutada. Kuskile peak ka ballacki mahutama, aga tegelt on see poohui, sest ta on Lõuna- Eestis
Aga mina ? Too palun mind ka eraldi väljasa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas Eleri Vaata postitustma julgen pakkuda, et omadeBVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar