Üle 700? Tegelikult ka? Telekast oleks 200-300 ehk öelnud ja ma kahtlen, et teine tribüün oli ka avatud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustÜle 700? Tegelikult ka? Telekast oleks 200-300 ehk öelnud ja ma kahtlen, et teine tribüün oli ka avatud.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Even Vaata postitustkrt see minekeni värav oli päris ilus ikka.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustSiia võiks veel järgneda jutt tribüünil õlle tarbimisest ja turvalisest pürotehnika kasutamisest.. khmm.tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
Oli mis oli, aga annan au nendele Levaadikutele, 5 sektori võllidele ja Parema Tiiva poistele kes on peale insidenti vait olnud. Õige, sest õli pole rohkem vaja tulle valada. Debiilik kes muidugi suutis jälle oma suukese avada ja veel rohkem oma ajamahu väiksust tõestada oli Mister Kesa, aga küürakat parandab ju teatavasti ainult haud.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Parim meeskond võttis sel hooajal oma ja sai teenitud meistritiitli. Suurepärane debüüthooaeg Martin Reimilt treeneripingil. Ma arvan, et just tema suutis hoida meeskonda motiveerituna olenemata palgaprobleemidest klubis. See mees on Floras autoriteet! Super, Martin!
Kahjuks ei leidnud vanemat Alarikhi postitust enam üles, aga see post oli alati mu südames erilisel kohal ja kõlas umbes nii: "Nii kaua kui eksisteerib Levadia, ei võida Flora enam meistritiitlit". Kuldsed sõnad, kuldsed sõnad...
Palavate tervitustega Alarikhile ja kõigile teistele Levadia fännidele!"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustParim meeskond võttis sel hooajal oma ja sai teenitud meistritiitli. Suurepärane debüüthooaeg Martin Reimilt treeneripingil. Ma arvan, et just tema suutis hoida meeskonda motiveerituna olenemata palgaprobleemidest klubis. See mees on Floras autoriteet! Super, Martin!
Kahjuks ei leidnud vanemat Alarikhi postitust enam üles, aga see post oli alati mu südames erilisel kohal ja kõlas umbes nii: "Nii kaua kui eksisteerib Levadia, ei võida Flora enam meistritiitlit". Kuldsed sõnad, kuldsed sõnad...
Palavate tervitustega Alarikhile ja kõigile teistele Levadia fännidele!BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas rauno Vaata postitustEt siis 26.10 peetavas Kalju vs Flora mängus võidakse tiitel ära kindlustada...mäng peetakse siis teisipäeval kell 15:00 võiks kindlustamise siis edasi lükata paari päeva võrra ehk siis 30.10 peetaval Flora vs Kalju mängul
26.10.2010 19:00, Marijampole
FK Suduva : FC FLORA Balti Liigatulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustTuletan lihtsalt meelde, et kuigi ollakse väga lähedal, pole meistritiitlit veel võidetud."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustDe facto on see tiitel siiski olemas, jäänud on veel vaid lõplik vormistamine. Kuigi karunahka enne karu maha laskmist ei jagata, siis seda tiitlivõitu saab väärata küll veel vaid force majeure.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar