Millal aastalõpuka koosseisud teada saab?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustMillal aastalõpuka koosseisud teada saab?
Kommentaar
-
täitsa lõpp kui inetu on vaadata neid XL vorme mõne kuti seljas. kas personal arvab, et kutid kasvavad välja ja 2a pärast paras särk? lohvendab ja üldse väga ebamugav tundub. M suurus mõndadele kuttidel oleks ideaalne variant, ei pea siis si vähemalt mänguaja jooksul 3 minutit kulutama särgi ülesseeeeee kermisel või misiganes.i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Algselt postitas jalkamees15 Vaata postitusthaige
pedõk vastas, et "Ma ei saa tulla, ma olen haige".
kivisild küsis, et:"No kui haige sa siis oled?"
pedõk: "Noo mai tea, ma panin eile oma õde, mõtle ise kui haige ma olen!"
Kas ka reaalselt selline vestlus toimus, ma ei tea. Ühtede teiste inimeste vahel on toimunud. Ja nüüd on muutunud anekdoodiks.
Sööge mind elusalt, aga kerge vana-aasta huumor oli vaja veel laia ilma päästa.
Head vana lõppu,
Piksenool!Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas Piksenool Vaata postitustkivisild helistas hommikul Pedõkile koju, et miks ta Kalevi hallis juba ei ole.
pedõk vastas, et "Ma ei saa tulla, ma olen haige".
kivisild küsis, et:"No kui haige sa siis oled?"
pedõk: "Noo mai tea, ma panin eile oma õde, mõtle ise kui haige ma olen!"
Kas ka reaalselt selline vestlus toimus, ma ei tea. Ühtede teiste inimeste vahel on toimunud. Ja nüüd on muutunud anekdoodiks.
Sööge mind elusalt, aga kerge vana-aasta huumor oli vaja veel laia ilma päästa.
Head vana lõppu,
Piksenool!i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitustneed õe naljad ei ole just tipp huumorAlgselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas Piksenool Vaata postitustSeda minagi. Postituses oli kirjas ka, et "kerge vana-aasta huumor". Lihtsalt eelnev postitus sõnaga "haige" tõi meelde selle eile kuuldud loo. A samas usu mind, kellelegi on see kindlasti päeva nali.
Kommentaar
-
Krt. Martin hakkas juba täna enne turniiri vabandama ,et kutid ei ole vormis.Selge see ega me esimest korda hooaja alguse mänge vaatama ei sõida aga pole mõtet ka liigselt põdeda ,kuna arvatavasti pole ka vastased paremas olukorras.Ei tea kas naabritest keegi lõunalaagris kah käis või läheb aga vanasti ( 3-4 aastat tagasi ) käisid Läti 4 esimest klubi lausa kaks korda talvel soojal maal laagris.
Igatahes laupäeva hommikul läheb reisiks .FCF Forever
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar