Kõva tulemus raisk! Õnnitlused!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustMartin Reim , mida sa Floraga teinud oled?
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustMa saan aru,et peatreener saab kiituse omale, kuid olgem ausad selle kõige taga on ikka mees nimega Janno Kivisild."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Ma saan aru,et peatreener saab kiituse omale, kuid olgem ausad selle kõige taga on ikka mees nimega Janno Kivisild.
Ma pole kursis ja seega ei välista üldse ta rolli tähtsust ning ütlen ausalt, et mul on ta suhtes väike eelarvamus kuna ta ise mängumees pole olnud ja aastaid tagasi kui korraks peatreeneriks lasti, kõrbes täielikult.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustKas sa ei põhjendaks?
Ma pole kursis ja seega ei välista üldse ta rolli tähtsust ning ütlen ausalt, et mul on ta suhtes väike eelarvamus kuna ta ise mängumees pole olnud ja aastaid tagasi kui korraks peatreeneriks lasti, kõrbes täielikult.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustVideos olev 3:15 olukord - florakas paneb nii kõva pommi väravale, mis veidi küll mööda lendab, nii et värava kõrval jalutav Ekranase mees hüppab hirmunult kõhuli.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustSee seal värava kõrval jalutav vend on Flora mängija, kes sooja teeb vms
see tüüp kes pikali hüppab seal värava taga kannab lillat vormi.. vaevalt nüüd keegi florakas tõmbaks ekranase särgi selga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Herr Vaata postitustvärvipime oled?
see tüüp kes pikali hüppab seal värava taga kannab lillat vormi.. vaevalt nüüd keegi florakas tõmbaks ekranase särgi selga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Herr Vaata postitustvärvipime oled?
see tüüp kes pikali hüppab seal värava taga kannab lillat vormi.. vaevalt nüüd keegi florakas tõmbaks ekranase särgi selga.FC Flora
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar