On võimalik, et Siim Luts lahkub
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustEnne seda on veel Riia 29 jaan, Skontolt vaja revan võtta!
tahaks vahest kodus ka olla
millal see Otepää nüüd tulebki ?
siis veel väljasõit Soome välishokile, nüüd juba ka Rootsi ?
oh õudust ... ja Kunn tahab veel Peterburi ka minna ...
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustPiirojale on vääriline mantlipäria sirgumas .
Kommentaar
-
Algselt postitas kriitikameel Vaata postitustMikk Reintam oli ka sama tiitliga pärjatud, liiga odavalt jagatakse neid
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKas keegi oskab tagamaadest kah rääkida või Reimile lihtsalt Reintam ei istu? Rüütli ajal põhikeskkaitsja ning kutt alles oli/on arenemisjärgus ning nüüd ei lasta Floraga hooajaks enam valmistudagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas peters Vaata postitustRüütli ajal oli muudki huvitavat: põhimees oli Henri Rüütli, toimetas väravamasin Slava, ka Meistriliiga parim mängija Vunk, väravat valvas Inglismaal pinki soendav Aksalu j.n.e. Tulemuseks oli auväärne 4. koht.
Ma nõustun, et Rüütli ajal oli tõesti huvitavaid otsuseid, kuid osad su näited on küll arusaamatud :SBarcelona.
Kommentaar
-
Algselt postitas 05ula Vaata postitustPõnev, kui palju nüüd Pedõk on parem, kui Aksalu või kas Vunk on sinu silmis tõesti nii pask?
Ma nõustun, et Rüütli ajal oli tõesti huvitavaid otsuseid, kuid osad su näited on küll arusaamatud :S
Kommentaar
-
Algselt postitas fizth Vaata postitustKuskil näeb kaysespori ja vitesse mängu ka we ?
Kommentaar
-
Algselt postitas fizth Vaata postitustTulemuse käiku jälgisin ise ka , 5:1 türklastele ! Ei tea kas Luts ka mängis ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Paul_500 Vaata postitustKallis Ummi, ma ei tahaks vinguda, aga vastavalt foorumi reglemendile on topeltpostitused keelatud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar