Algselt postitas fizth
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Paul_500 Vaata postitustArmas Ummi
Paranda mind kui ma sain valesti aru, aga ma ei taha sinuga tüli norida üldsegi mitte. Mul lihtsalt riivas see silma, kuna ainuke netifoorum, kus ma olen olnud, seal olid väga karmid nõuded eeskirjade täitmise kohta lihtsalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Paul_500 Vaata postitustKallis Ummi, ma ei tahaks vinguda, aga vastavalt foorumi reglemendile on topeltpostitused keelatud.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Зенит Россия – Флора Эстония – 1:0 (1:0)
Голы: 1:0 – Петров (25).
ЗЕНИТ: Зайцев, Чеминава, Батов, Бочаров (Могилевец, 56), Петров, Матяш, Мурихин (Цыганов, 76), Сушкин, Костин, Васильев, Сиротов (Панфилов, 65).
ФЛОРА: Педык, Камс, Яхимович, Метс, Юргенсон, Амику (Вес, 82), Мошников (Фролов, 78), Минкенен, Пейтре (Лийвамаги, 64), Пост, Аниер (Дупиков, 76).
Удален: Чеминава (62).
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustZenidi duubel mängib mitmendas Venemaa divisionis?
edit: seal noorte meistrivõistlustel võib siiski ka piiratud arvul vanemaid ja välismaalasi platsile saata, aga platsil peab olema alati vähemalt seitse venelast, st välismaalasi ja/või vanemaid mängijaid on lubatud korraga kasutada 3 + väravavaht. Zenidil on muidu küll olnud ka erinevaid duubel- või farmmeeskondi, aga eelmisel hooajal selline puudus.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Vot nii 2-0 ja nüüd tuleb vastu pidada
Minu Peterburi sõbrad ,kes Zenidi ja Flora mängul olid helistasid ja ütlesid ,et Flora peaks siit grupist edasi saama.
Me tegime suure vea ,et Piiterisse ei läinud. Oleks saanud osa tõelisest jalgpallipeost . Zenidi fännid igatahes ootasid ,et keegi Florast tuleb ja nad olid väga sõbralikult meelestatud. Florast peetakse seal millegi pärast väga lugu ja isegi turniiri ametlikus ülevaates on asjalikult ja kõige pikemalt just Florast kirjutatud .FCF Forever
Kommentaar
-
Muide paar sõna veel eilsest Flora -Zeniidi mängust. Minu Piiteri sõbrad ütlesid ,et Zenidil tegelt vedas ropult ,et nad tappa ei saanud .Flora lõi teisel poolajal igati õige värava ,mida kohtunik kõikide üllatuseks ei lugenud .Floral oli juba esimese poolaja keskel täielik ülekaal mängus ja teine poolaeg oli puhtalt meie mäng.
Nagu ma aru saan siis oleme tegelt kaks üsna head mängu teinud ja nüüd on tähtis ,et ka kolmas õnnestuks ,et alagrupist edasi saada . Pöidlad pihku.FCF Forever
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar