Algselt postitas Roosaelevant
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Elefaant jõudis ette aga jah Flora on ainukesena edasi saanud.
Muide eelmisel aastal sai Levadia Türkmenistani puuvillakorjajate käest 1-3 suhkami nii ,et selles osas maksime me tagasi.
Tra. ja eesti spordipress ajab mind ikka naerma .300 km kaugusel käib jalgpalli suurturniir ,kohal on Platini isiklikult aga Eestist pole isegi ühtegi ajakirjanikku kohal. Samal ajal treib suusaliidu poolt kinnimakstud leheneeger Visnapuu iga nädal ammu ära tüüdanud ja äraleierdatud lugusid .
Etvsport nüüd lõpuks avaldas Flora mängu tulemuse aga teised pole vist siiani suutnud seda teha.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust.300 km kaugusel käib jalgpalli suurturniir ,
Kommentaar
-
300 km kaugusel käib jalgpalli suurturniir ,kohal on Platini isiklikult aga Eestist pole isegi ühtegi ajakirjanikku kohal. Samal ajal treib suusaliidu poolt kinnimakstud leheneeger Visnapuu iga nädal ammu ära tüüdanud ja äraleierdatud lugusid .
Kommentaar
-
Kui jätame CL ja EL turniirid kõrvale siis ma rohkem eriti sellist turniiri ei teagi ,kus viisteist riiki oma meistritega mängivad. Siseturniiridest on ta kindlasti täiesti ainulaadne. Osalejad on ka Euroopa riikide karikaturniiride võitjad.
Mis siis delfino arvates on suurturniir ?FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKui jätame CL ja EL turniirid kõrvale siis ma rohkem eriti sellist turniiri ei teagi ,kus viisteist riiki oma meistritega mängivad. Siseturniiridest on ta kindlasti täiesti ainulaadne. Osalejad on ka Euroopa riikide karikaturniiride võitjad.
Mis siis delfino arvates on suurturniir ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustega sul vist õigus jh. Äkki vx näiteks Okeaania ka suurturniir korraldada, kus osaleksid kõikide saarte meistrid ja Austraalia meistri u21 koondis ja Uusmeremaa B koondis? Juhul kui selle Austraalia meeskonna põhimeeskond oleks juhuslikult Okeaania klubide tugevuselt teise sarja kunagi võitnud oleks ju potensiaalselt sama suur turniir, kui see, kus Flora hetkel lammutab? PS! vx teha veel nii, et pool staadionit katuse all ja pool poleks, siis oleks igaljuhul ainulaadne SUURTURNIIR.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKui jätame CL ja EL turniirid kõrvale siis ma rohkem eriti sellist turniiri ei teagi ,kus viisteist riiki oma meistritega mängivad. Siseturniiridest on ta kindlasti täiesti ainulaadne. Osalejad on ka Euroopa riikide karikaturniiride võitjad.
Mis siis delfino arvates on suurturniir ?
Flora on aga siiani tubli olnud, kuigi kardan et läheb nagu viimanegi kord, kus Ekranase vastu näidati võimu, aga lõpuks vajuti ikka ära, nagu kombeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMuide paar sõna veel eilsest Flora -Zeniidi mängust. Minu Piiteri sõbrad ütlesid ,et Zenidil tegelt vedas ropult ,et nad tappa ei saanud .Flora lõi teisel poolajal igati õige värava ,mida kohtunik kõikide üllatuseks ei lugenud .Floral oli juba esimese poolaja keskel täielik ülekaal mängus ja teine poolaeg oli puhtalt meie mäng.
Nagu ma aru saan siis oleme tegelt kaks üsna head mängu teinud ja nüüd on tähtis ,et ka kolmas õnnestuks ,et alagrupist edasi saada . Pöidlad pihku.Flora peatreener Martin Reim tõdes pärast eilset võitu Kubok Sodružestval Vikerraadiole antud intervjuus, et mängijad said neile pandud ootustega hakkama.
Samas tõdes ekskoondislane(Reim), et Zenit, kes on turniiril väljas oma duubelvõistkonnaga, polnud alistamatu vastane. "Väga hea õnne korral oleks võinud viigi välja mängida," ütles Reim. Nimelt sai üks vastasmängijatest teisel poolajal punase kaardi.
"Vastas olid 19-20 aastased noored, aga näha oli, et klubisisene valik on hea. Nad oskavad mängida - igale poole jäime natuke hiljaks."
Ei teagi keda nüüd uskuda? Kas sinu Piiteri sõpru või Flora treenerit?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar