Algselt postitas Nahkpea
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustNo Beglarivili oli mängulises mõttes ju täitsa korralik mängumees. Mis mind tegelikult hämmastab on see nahaalsus, kuidas kehtivat lepingut omades minnakse lihtsalt ära ja flirditakse juba uue klubiga või siis taasleitud vanaga.
Flora võib ta ju tagasi tuua ja ma olen kindel, et ta seda teeb. Ei saa ju nii julmalt lasta lepingule peale kusta. Toogu ja pangu kohe müüki, platsil seda prostituuti küll enam näha ei taha. Või noh, aidaku reserve.299195
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMa oleks kah Zahari asemel juba ammu siit uttu tõmmanud.
Zahhaaaar, tule tagasi
Aga küll ta tagasi tuleb, poiss läks lihtsalt koju lammast sööma.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustEron Krillo? Kas ma eksin ,kui arvan ,et kutt elas mõnda aega Soomes?
Klubi-04 kukkus Kakkosesse, Transfermarkt andmetel leping lõppes 31.12.2010.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKuuevarbalised lõid igatahes pendla mööda ,mille Kaasik meie kahjuks määras praegu on pilt jälle kadunud.
Premium Liiga V voorus alistas FC Flora Sportand Arenal tõelises põnevusetenduses JK Narva Transi tulemusega 4:3. 41. minutil avas Mark Anders Lepik peanltipunktilt skoori, kaks minutit hiljem lõi sama mees 2:0. Pausilt tulles jätkasid rohesärgid samas taktis ning 51. minutil sai Maksim Kalimullin kirja oma Premium Liiga esimese värava. Seejärel haarasid initsiatiivi külalised, tulles vähem […]
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustkes on FCF-is Triin Edasi, kes nende pressikat koostab?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar