Järelikult loodetakse Postist ikkagi lahti saada ,et tagalat Karuga kindlustatakse. Ma enne rõõmust hõiskama ei hakka ,kui Karu reaalselt väravaid hakkab lööma ja selgelt meile kasulik on. Eriti oleks teda CL-is vaja aga minu arvamus on ,et saaksime ka temata hakkama.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Loos ju kirjas, et Flora pakub lepingut. Järelikult lepingut veel allakirjutatud pole.
Oodake ikka ennem ära kui leping olemas. Muidu juhtub nagu juhtus Morozoviga.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Floral 3 ründajat ning ega 2 pikka ette panda,ikka korraga 1 pikk ja teine kiirem. seega hakkavad Postiga minutite pärast võitlema ...
aga jah, enne las sõlmib lepingu. kuni lepingut pole, on ka Kaljul võimalus. nemad pakuvad ju 100% põhikohta.
Aga Flora selline käik oleks topeltvõimas- Neemelo lööb Eestis alati 20+ väravat, seega lööks ta need 2011.a Flora eest ja vastaste võrku. ise tugevam ja üks vastastest nõrgem
Kommentaar
-
Algselt postitas North Vaata postitustROOTSI KUNN, vaata oma e-maili kausta!FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustVabandused igasuguse offtopicu eest, aga Neemelo!
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustLoos ju kirjas, et Flora pakub lepingut. Järelikult lepingut veel allakirjutatud pole.
Oodake ikka ennem ära kui leping olemas. Muidu juhtub nagu juhtus Morozoviga.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Nojah, ega see nüüd mingi teab mis kaotus pole, et Neemelo Kalju kasuks otsustas. Muidugi ega pink ei saa iial liiga pikk olla, hooaja jooksul võib nii mõndagi juhtuda, kuid siiski: Kaljul on teda rohkem vaja kui Floral."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustVabandused igasuguse offtopicu eest, aga Neemelo!
a seda, et flora oli ju sitaks kindel et neemelo neile tuleb. kas siis kalju pakkus lihtsalt üle?tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar