Vahepeal jalgpallist kah ...keegi Seinajoki mängu vaatab või ei ? Tra küll ma ei saa aru ,mis toimub selle meeskonnaga kogu aeg ,kui lagunetakse siis nii ,et pole otsa ega äärt. Faking kaks kolli ühe minutiga sisse lasta vittu kuradi käpardid küll ma ei või nahhui.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Nüüd siis kolmas kah veel pendlast nii ,et selge allajäämine ja paistab ,et poistel on mänguisu kah kadunud. Nii ikka ei tohiks krt alla anda. Örebrö näitab küllaltki head mängu ,Rootsi kolmas siiski 2010 ja ega meil ausalt öeldes ei olekski loogiliselt võttes nende vastu shansse. Väike lohutus siiski tuli Sannu pendlast krt neid pendlaid hakka juba kartma 3-1 svenssonitele praegu. Mäng käib.FCF Forever
Kommentaar
-
Mina vaatan, vähemalt üritan vaadata nii palju kui see soomlane laseb. Ma ei saa aru, kas ma olen ainuke kellel see pilt iga 2 s tagant hanguma jääb või on teistel ka sama probleem? Aga olgu, mängust. Ütleme nii, et see seis on omadega seal, kus ta olema ei peaks ning vaevalt siin mingit ilmaimet sünnib, kuigi noh lootus kaob viimasena.
Kommentaar
-
Nagu ma oma esimese postituse ütlesin, pilt hakkis jubedalt ja ma tõesti kõike detailselt ei näinud, kuid ma kommenteerisin seda osa, mida nägin. Lihtsalt, ma pidasin silmas, et miks nt Jürgensoni kohe alguses platsile ei pandud. Kuid ma pole mingi ekspert, lihtsalt ütlesin oma arvamuse välja
Kommentaar
-
Algselt postitas FC Pähkel Vaata postitustNagu ma oma esimese postituse ütlesin, pilt hakkis jubedalt ja ma tõesti kõike detailselt ei näinud, kuid ma kommenteerisin seda osa, mida nägin. Lihtsalt, ma pidasin silmas, et miks nt Jürgensoni kohe alguses platsile ei pandud. Kuid ma pole mingi ekspert, lihtsalt ütlesin oma arvamuse välja
Kommentaar
-
Üritasin ka seda mängu vaadata, aga no ei saa - nagu eeskõnelejatel, hangus pilt iga 2 sekundi tagant. Närv ütles üles ja loobusin. Eile oli pilt kuidagi parem.
Örebro SK eelmise aasta Allsvenskan-i pronks, oli arvatagi, et Djurgårdens IF-ist kraad tugevam vastane ja mäng tuleb juba tõsisem."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Keiss Vaata postitustSellised tappasaamised Rootsi jpt. klubidele näitabki Eesti ML suurt nõrkust ja seda, et edasi saaks meid viia vaid korralikult toimiv Balti Liiga või osalemine Soome meistrisarjas. Oma mudaaugus supelda võime igavesti.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Inimese kujutlusvõime on piiramatu. Proovi seda arendada Eesti liiga lõppemine ei tähendaks kaugeltki mitte rahvusliku jalgpalli surma. Ka ei ole ma väitnud, et kohalik liiga täielikult ära peaks kaduma kuid need paar mängu aastas parematele kohalikele poistele eurosarja eelringides ei vii meid rahvuslikule jalgpallile lähemale klubi tasandil. Samuti ei saa olla ebaolulisi sõprusmänge sest kui olulistes kohtumistes on vaja pingutada ja võita siis pole seda harjumust kuskilt võtta.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar