Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
jamh.kui jalgpall ikkagi juvitab ja arenal viitsitakse florat toetamas käia(seda kah harva),siis võiks viitsida ikkagi kadriorgu kah minna.
püütkem rohkem viitsida ja liigutada.
ja see pileti hind ei ole kah teab mis kõrge nüüd.
kui vaadata mis inglismaal toimub siis on seal rahvast puupüsti täis ja seda ka 2 divisionis rääkimata 1 divisionist ja üldse kõigetipust.
olge fännid ja käituge kui ühed.
edu.
No publiku teemal ei viitsi küll ammugi jahuda . Ise olin loomulikult kohal ja oli teisigi FCF-a fänne. Janno debüüdiga võib isegi rahule jääda ja seekord oli mäng igatahes parem ,kui Tuleviku vastu. Noori kasutas palju ja üks neist ka õigustas ennast.
Kuna istusin väiksel tribüünil siis kahjuks ei näinud ,kes seal Flora pingil veel istus.
Teleintervjuus AK-s igatahes oli Janno sümpaatselt enesekindel ja moingit lolli pläma ei ajanud. Jelle istus tribüünil ja tegi märkmeid.
Tegelikult jäi too kõnealune korraks isegi telepildile uudistes (võimalik klippi sport.etv.ee pealt uuesti kaeda, kes tahab), aga mis siin tühja loba ajada.
Ma küll ei tahaks spekuleerida, kuid ühtteist oli täna Flora treeneritepingil märgata. Kivisild Kivisillaks, kuid tema kõrval istus, ning mitmel korral ka juhendas mehi keegi, keda mina polnud varem näinud (ning ma olen ka nägupidi paljude eesti jalgpalliinimestega kursis, mitte ainult ekraanipidi). Seda võin ma ütelda, et tegu polnud absoluutselt Jellega.
Karel Voolaid .. hooaja algusest peale Flora abitreener olnud.
Äkki ta oli maskeerunud
Ma küll kahtlen , et keegi väljastpoolt lastaks treeneripingile sebima kui tal eelnuvalt mingisugust lepingut ei ole. Kandidaate ei tooda ju treeneripingile asjaga tutvuma ja kätt proovima. Kui neil on huvi siis nad ikka jälgivad tegevust tribüünilt. Kui leping käes , siis minnakse platsi äärde.
Kommentaar