Millegi pärast ei saa Flora kodulehele sisse .On kellegil veel sama probleem ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMillegi pärast ei saa Flora kodulehele sisse .On kellegil veel sama probleem ?
Kommentaar
-
Algselt postitas jkj Vaata postituststaadion müügis???BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Kusjuures staadionile korteriostmisest võiks isegi mõelda. Ärpäeva kinnisvaraeksperdid ei näe oma mätta otsast kaugemale. Maailmas on staadionid vägagi kuum kaup just kinnisvara arendamise mõttes . Näiteid pole kaugelt vaja otsida .Londonis on staadione ,mis on sobitatud korteriteks ja mänguväljakuks ideaalselt . On ka teisi kohti. Lilleküla on vaja elama panna .Seal ju puudub praegu tegevus.Staadion võiks eladas normaalset elu ,kus oleks jõusaalid , hotell ja muid asutusi. Sellest on palju räägitud aga vähe tehtud .Ma arvan ,et Aivar on õigeid samme astumas,kui otsid investoreid . Võibolla oleks neid samme juba varem pidanud tegema .Vähe imelik on lugeda ,et ükski EJL-juhatuse liige pole asjast teadlik .
Mina igatahes pooldan seda seda ,et investoreid otsitakse(kui otsitakse ) ,sest Flora üksi ei suuda üksi sellist kompleksi hallata ja korda teha .Klubi kannatab selle all kõvasti.FCF Forever
Kommentaar
-
..ma just mõned nädalad tagasi mõtlesin vennaga et meie A Le Coq Arena looz-kontor oleks väga lihtsalt ümberkohandatav üürikorteriks Vaja vaid dushinurk-kabiin sisse tuua/ehitada ja võidki oma korterist mänge vaadata ja igapäevaselt mõnuleda kuna vaade aknast on enamus ajast rohelineRummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustFlora koduleht on ikka maas .Mis toimub kuulge ? Kas nüüd jääbki nii ,kuni ükskord staadionile mingi investor leitakse ? Kas keegi tegeleb selle kodulehe probleemiga või ei ?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustNüüd ongi kodukas jälle avatud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar