Algselt postitas Fänn614
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Premium Liiga V voorus alistas FC Flora Sportand Arenal tõelises põnevusetenduses JK Narva Transi tulemusega 4:3. 41. minutil avas Mark Anders Lepik peanltipunktilt skoori, kaks minutit hiljem lõi sama mees 2:0. Pausilt tulles jätkasid rohesärgid samas taktis ning 51. minutil sai Maksim Kalimullin kirja oma Premium Liiga esimese värava. Seejärel haarasid initsiatiivi külalised, tulles vähem […]
"Pilet kohtumisele maksab 4 eurot, sooduspääse 2 eurot. Kohtumise vaheajal toimuvad maasturi Dacia Duster ja Lõuna-Ameerika koondisereisi eelloosid."
Homme kõik kohale, sõit L.-Ameerikasse jätkuvalt mängus
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitusthttp://www.fcflora.ee/index.php?lang...n_id=7&id=2958
"Pilet kohtumisele maksab 4 eurot, sooduspääse 2 eurot. Kohtumise vaheajal toimuvad maasturi Dacia Duster ja Lõuna-Ameerika koondisereisi eelloosid."
Kommentaar
-
türa, Baltikumi suurim klubi, mul oleks häbi!
Homme on Meistriliiga kahe hetke tugevaima klubi match, kas saame 300 inimest homme kokku? Isegi tasuta suhtlusvõrgustikus ei tundu kräu käivat. Ainuke asi mis mind hetkel lohutab ja ma loodan, et ka teisi jalgpallifänne, siis mängu ajal on võimalik end kosutada külma õllega! Aga et homme mängivad Meistriliiga liider ja teise koha omanik? Hea teada mängupäeval
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitusttüra, Baltikumi suurim klubi, mul oleks häbi!
Homme on Meistriliiga kahe hetke tugevaima klubi match, kas saame 300 inimest homme kokku? Isegi tasuta suhtlusvõrgustikus ei tundu kräu käivat. Ainuke asi mis mind hetkel lohutab ja ma loodan, et ka teisi jalgpallifänne, siis mängu ajal on võimalik end kosutada külma õllega! Aga et homme mängivad Meistriliiga liider ja teise koha omanik? Hea teada mängupäeval
Kommentaar
-
Algselt postitas Herr Vaata postitustKellele rakendub sooduspilet 2 euri,oskab keegi öelda?
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustKas keegi on kunagi näinud mõnes mängus situatsiooni, mil väravavahti karistatakse ajaviivitamise eest vabalöögiga karistusalas?
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustKas keegi on kunagi näinud mõnes mängus situatsiooni, mil väravavahti karistatakse ajaviivitamise eest vabalöögiga karistusalas?
Pennu: no kui kaitsja ikka on teil ajudeta, siis mis teha. Jalaga nii kõrgel ei mängita ja tabas Kalju mängijat näkku. SEE ON KINDEL VIGA EHK PENALTI.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitusthttp://www.fcflora.ee/index.php?lang...n_id=7&id=2958
Kogu selle nalja juures on aga tähelepanu vääriv fakt, et poolajal ei toimunud tegelikult midagi. Või vähemalt mitte nähtavalt, ehk kusagil tagatoas loositi või tegi keegi seda omas kodus vaheajal?BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar