Kusjuures tehti ju ka teine värav vahetult enne mängu lahti. Kahjuks oli see VIP-värav, mistõttu mõni VIP-kutsega tegelane pidi samuti järjekorras olema. Samamoodi lasti samast väravast hiljem ka välja, et Postimehe enda kirjutatud "2900 inimest ühest väravast" polnud päris õige.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitusta mitu staadionit teie könnid olete üldse ehitanud, et siin sõna võtate?tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustEino minu meelest oli Pohlaku jutus ainus mõistlik point see, et mängule ei pea tulema viimasel minutil.
Samas tuleb kriitikat teha ka mängu läbiviimise kohta. Kui staadionil on ametlikult 9692 istekohta ja mängu vaadanud pealtvaatajate hulk on 2970, siis miks peaks inimesi läbi nõelasilma pressima sisse, kui staadionil on kaheksa sissepääsu:
Premium Liiga V voorus alistas FC Flora Sportand Arenal tõelises põnevusetenduses JK Narva Transi tulemusega 4:3. 41. minutil avas Mark Anders Lepik peanltipunktilt skoori, kaks minutit hiljem lõi sama mees 2:0. Pausilt tulles jätkasid rohesärgid samas taktis ning 51. minutil sai Maksim Kalimullin kirja oma Premium Liiga esimese värava. Seejärel haarasid initsiatiivi külalised, tulles vähem […]
Siis oleks võinud ju staadionile tehagi ainult ühe trepi ja ukse, oleks va krabisevat ka rohkem ülejäänud.
Ja noh sellest lõunatribüüni alusest uksest ja koridorist ei jaksa enam jahuda.tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitusta mitu staadionit teie könnid olete üldse ehitanud, et siin sõna võtate?
või arvab eika et selline järjekord, mis meenutab 80ndate lõpu lihajärjekordi - on normaalne?Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas StokNii ja naa. Tööpäeval kella 1845 alguse puhul ei ole paljudel võimalik oluliselt varem tulla. Ja teisalt, ega seal Arenal ju midagi teha ka ei ole varem kui ainult õlut juua ja Waka-Wakat kuulata.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustEino minu meelest oli Pohlaku jutus ainus mõistlik point see, et mängule ei pea tulema viimasel minutil.
Meie staadionil ei suudeta 3000 inimest sisse lasta. Kahjuks on see lihtsalt väga sitasti projekteeritud staadion ja korraldaja viitsimatus rohkem uksi avada.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMõttetu väide. Ma olen mitu korda olnud Elland Roadil, kus 40 000 inimest mahutav staadion täitub kümne minutiga. Samuti mitu korda uuel Wembley staadionil, kus 90 000 inimest pole seni pidanud väljas sihukeses sabas seisma.
Meie staadionil ei suudeta 3000 inimest sisse lasta. Kahjuks on see lihtsalt väga sitasti projekteeritud staadion ja korraldaja viitsimatus rohkem uksi avada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar