Ei ole hullu jah, Kalju suht lähedal, pole üldse hullu...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Mystic Vaata postitustKüsimus on hoopis selles, miks tegi kodanik Kalbassenko Karl Palatule Hitleri vuntse ja sieg heili.
Poleks uskunud, et see Nahk-nimeline selline matsklassi esindaja on.. samas kes teab, mis sellele eelnes. Jürgenson oli ikka täielik poisiklutt oma närvikava või ma-ei-tea-millega; kiskles seal oma meeskonna kaptenigagi ju.
Kommentaar
-
Ma usun, et küllap Palatu või keegi viskas mingi natsinalja või tegi sama liigituse ennem. Vaevalt, et Nahk niisama tuuri läks. Muidugi tema käitumist ei õigusta ka miski.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMa usun, et küllap Palatu või keegi viskas mingi natsinalja või tegi sama liigituse ennem.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustKus siin loogika on? Kommunist ärritub selle peale kui "nats" ennast jäljendab?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKus on sinu loogika? Iga venelane on kohe kommunist ja eestlane "nats"?
Palatu jättis sündmustele vaatamata viisaka mulje, vähemalt teleekraani ees. Meenub kohe Leo Kunnase romaan "Sõdurjumala teener", kus vene sõjaväes aega teeninud Peeter ei teinud välja sellest, et emakese Venemaa üks poegadest(arvatavasti oleksid tema eeskujul teinud seda ka kõik teised) teda fašistiks kutsus, vaid jäi sealjuures enesekindlaks ja teadis kes ta tegelikult on.
Head taasiseseisvumise aastapäeva kallid kaaseestlased!
Kommentaar
-
Sellise tolmupilve keerate üles ühest süütust käeviibutusest? Meenub kohe üks tähtsusetu mäng Sillamäel ning sellejärgsed kommentaarid.
"No kas peab nüüd väikse käeviskamise peale nii ärrituma, et mingeid seebivabrikute fantaasiaid levitama hakata?"
"Ega me Iisraelis või Saksamaal ela, kus mõni käeliigutus võib sind trellide taha viia."
"Mis sind seal käeviskamise juures häirib ei saa aru, fännidel pidevalt käed üleval."
"Ei saa aru, hakseldate siin paari poisi käeviibutuse pärast..."
jne. On ilmselge, et Nahk tulihingelise oma klubi eest väljas olijana viskas lihtsalt emotsioonide kütkes käe taeva poole. Siit mingit peidetud sõnumit välja lugeda oleks vägagi meelevaldne.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Andre93 Vaata postitustSellest videost: 5:45, päris huvitav koht.sigpic
It's all about Football, Football and Nothing else.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustMa panin intsidendist osa võtnud mehed vastavalt Kolbassenko eestvõttel pakutud duelli, muud midagi. Küllap ta sellega ikka Palatut, eestlast, kui natsi tahtis näidata. Kes muud midagi sellist prooviks teha peale kommunisti?
Palatu jättis sündmustele vaatamata viisaka mulje, vähemalt teleekraani ees. Meenub kohe Leo Kunnase romaan "Sõdurjumala teener", kus vene sõjaväes aega teeninud Peeter ei teinud välja sellest, et emakese Venemaa üks poegadest(arvatavasti oleksid tema eeskujul teinud seda ka kõik teised) teda fašistiks kutsus, vaid jäi sealjuures enesekindlaks ja teadis kes ta tegelikult on.
Head taasiseseisvumise aastapäeva kallid kaaseestlased!
Kommentaar
-
Algselt postitas Amadeus Vaata postitustnahk näitas seda zhesti ju hoopis kohtunikule, millest te räägite?FC Flora
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar