Väravate video on üleval, 100% penalti, Abramenko vajub ikka täiega Jürgensonile peale. http://www.youtube.com/EJLTV#p/u/0/gniNVhvEMTE
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Minu arvamus tänasest kohtunikutööst on see ,et kuigi Anier sai platsilt minema saadetud siis tõele au andes oli kohtuniku töö meid soosiv. Ma ei räägi praegu üldsegi pendlast ,sest selle üle vaidlemiseks peaks esmalt kordust nägema. Kristo Tohverit hindasin väga pikka aega üheks eesti parimaks. Peale tänast mängu seda enam ei ütleks . Kui ongi nii ,et vend langes millegi pärast ebasoosingusse ja üritab nüüd vilega ennast rehabiliteerida siis pole muud nimetust ,kui ,, käpiknukk ,,FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas Mällar Vaata postitustKuidas sa seletad aga seda, et Jahhimovitš I poolajal 2 jõhkra veaga patustas, saamata kollast kaartigi, ja lisaks teisel poolajal veel võttis seljatagant Ceku kiirrünnakul maha, millele isegi viga ei järgnenud, arvates, et väravamasin omal initsiatiivil murule pikali kukkus, kuigi kordus midagi muud näitas.
Minule, kui neutraalsele huvilisele, selline tulemus igatahes sobis - kuigi, väga raske on näha küll, et Viljandit nüüd kahe mänguga korra võita ei suudetaks.
Küll Aivar poiss sõnad peale loeb, kuidas mängud lõppema peavad!Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustPalderjanitilka?
Kunnil on õigus, seda käpiknuku-juttu räägib tänavu paraku pool vutiringkondadest, kui mitte rohkem...kahjuKapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMinu arvamus tänasest kohtunikutööst on see ,et kuigi Anier sai platsilt minema saadetud siis tõele au andes oli kohtuniku töö meid soosiv. Ma ei räägi praegu üldsegi pendlast ,sest selle üle vaidlemiseks peaks esmalt kordust nägema. Kristo Tohverit hindasin väga pikka aega üheks eesti parimaks. Peale tänast mängu seda enam ei ütleks . Kui ongi nii ,et vend langes millegi pärast ebasoosingusse ja üritab nüüd vilega ennast rehabiliteerida siis pole muud nimetust ,kui ,, käpiknukk ,,Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustVäravate video on üleval, 100% penalti, Abramenko vajub ikka täiega Jürgensonile peale. http://www.youtube.com/EJLTV#p/u/0/gniNVhvEMTE
Krt. hing ei andnud rahule ja vaatasin veel oma viis korda ja ikkagi peab ütlema ,et selles olukorras oli Tohveril pigem õigus ja otseselt tahtlikus pendla andmises ma teda ei süüdistaks.FCF Forever
Kommentaar
-
No ma vaatasin suht mitu korda nii algset varianti kui kordust ja leian, et ründaja sai löögi tugijalga momendil kui sellele toetus ja teine jalg õhus. Olles isegi jalgpalli mänginud - löök ei pruugigi sellises olukorras olla isegi väga tugev, et tasakaalu kaotad; hakkad nö vajuma ja siis kehakontaktist saad veel kiiruse pealt vastu õlga ja ilma mingi tahtlikuseta lendad pikali.
Raivo, kui sa Järvela ekspromthinnangut välja tõid, siis ma kirjutan kommentaatorihärrale, palun tal seisukoht võtta ja kui ta leiab, et viga ei olnud, tõstan käed ja lasen alla ning luban, et järgmise aasta jooksul kohtunike teemal sõna ei võta. Las juurdlust toimetavad asjatundjad?
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustei aita, kui sul midagi kangemat on, too lagedale!
penaltiolukord: abramenko tuli tagant? tuli. palli mängis? ei mänginud. keha mängis? mängis. video põhjal tundus, et jürgenson kukkus üsna kergelt tõepoolest, kuid mille kuradi pärast oli abramenkol üldse vaja sõksima hakata? jürgensonil oli mees vastas ja ilmselgelt läkski ta penalti peale välja. olukorras on minu arvates ikkagi süüdi abramenko, kuna tegi asja kohtuniku jaoks "lihtsaks" (vt eelpool väljatoodud punktid).
ise ma mängu ei näinud, seega rohkem seisukohta kohtunikutöö kohta ei võta.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustAga Levadia- Flora mängus viimase minuti penalt?⚽ Eesti Jalgpalli Liidu ametlik YouTube'i kanal / Official YouTube channel of Estonian Football Association ️ #südamejapalliga #eestijalgpall #kõikmängivad
vaata videot 7:38, kõik on ilusasti näha, et õhuvõitluse järel annab Kalimullin hoobi. Au kohtunikule, et ta selle fikseeris.
Kommentaar
-
Ütleme siis nii, et pole kaugeltki kõige pehmem penalti mis üldse antud on, aga poleks midagi nuriseda olnud ka kui oleks andmata jäänud. Selline 30-70 variant.
Abramenko ise protesteerima ei hakanud..."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar