Mida sa seal protesteerid? Käsi laiutas küll, kollase sai ka, hakkad väga valjult sõna võtma, see hull vajutab ju emotsioonitult, kivinäoga, punase järgi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Minu arvates suht standard penalti, siin Eestis on palju hullematest kohtatestki neid penalteid välja võlutud, mu lemmik oli üle-eelmine (?) aasta kui Tarajev Paidele Tammeka vastu päris nunnu penalti välja võlus, oleks tore kui see neti avarustes vedeleks, minu arvates Tarajev on vaieldamatult Meistriliiga kõige sitem kohtunik, ei ole veel näinud mängu, kus ta mõne korraliku vile oleks teinud.
Aga kui nüüd tiitlist rääkida, siis see võib tunduda kui teise klubi tüüpiline virin, kuid kui realistlikult asja võtta, siis see hooaeg tugevaim võistkond ei võida tiitlit, aga noh tabel räägib enda eest ja seal on Flora esimesel tabelireal. Palju õnne tiitli puhul!
Kommentaar
-
Aga palun väga http://www.youtube.com/watch?v=lCwYeWG88Lk Ja krt, Mario, see ei olnud eriti nunnu penalt. Tarejevist sitemat pole olemas. Sellist penaltit peale tema kyll keegi andma ei hakka. Palju õnne kõigile Florakatele tiitli puhul kah!
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustMida sa seal protesteerid? Käsi laiutas küll, kollase sai ka, hakkad väga valjult sõna võtma, see hull vajutab ju emotsioonitult, kivinäoga, punase järgi.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Rääkides sellest, kuidas Tohver ühe satsi poole pidavat vilistama koguaeg, siis tuletaks meelde suvist Flora-Kalju 3:3 viiki ja seda viimast penaltit, mis Kaljule anti....
E: Kui tänsest mängust rääkida, siis tõesti arusaamatuks jääb, kuidas Jahhimovits kaarti ei saanud aga muus osas ei ole eriti midagi ette heita. Kordusest vaadatuna on ka penalti õige otsus. On olnud ka palju hullemaid vilesid..
Penalti kohta ütleks veel, et vaadake milline penalt vilistati täna Inglise liigas WBA-Liverpool mängus.. Mina kui 'Pooli poolehoidja olen küll rahul, kuid penaltit seal ju ei olnud. Nii, et ei tasu siin tänase mängu kohta küll väga midagi kobiseda. Palju kõrgemal tasemel antakse ka palju hullemaid penalteid.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustSergei Ratnikov pärast mängu kohtuniku teemal: „Puhas pennal oli. Kristo tegi täna suurepärase mängu.“FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMis on Ratnikovil Transiga pistmist ? On ta seal nüüd treener või ,kes?FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMinu arvates suht standard penalti, siin Eestis on palju hullematest kohtatestki neid penalteid välja võlutud, mu lemmik oli üle-eelmine (?) aasta kui Tarajev Paidele Tammeka vastu päris nunnu penalti välja võlus, oleks tore kui see neti avarustes vedeleks, minu arvates Tarajev on vaieldamatult Meistriliiga kõige sitem kohtunik, ei ole veel näinud mängu, kus ta mõne korraliku vile oleks teinud.
Aga kui nüüd tiitlist rääkida, siis see võib tunduda kui teise klubi tüüpiline virin, kuid kui realistlikult asja võtta, siis see hooaeg tugevaim võistkond ei võida tiitlit, aga noh tabel räägib enda eest ja seal on Flora esimesel tabelireal. Palju õnne tiitli puhul!
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustkuid kui realistlikult asja võtta, siis see hooaeg tugevaim võistkond ei võida tiitlit, aga noh tabel räägib enda eest ja seal on Flora esimesel tabelireal. Palju õnne tiitli puhul!
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustRoosad prillid ees. Tiitel tähendab näitab just seda kes parim on...oleks tegu ühe mänguga võiks midagi öelda ala tugevam kaotas vms. Tegu siiski hooajaga ja kui Kalju ei suuda väravaid lüüa piisavalt ja lasevad liiga palju palle sisse siis järelikult ei ole Kalju tugevaim...lihtne ja loogiline. Jalgpallis ei jaotata punkte stiili eest kellel rohkem karvaseid ja sulelisi platsil siblib...ikka väravad on need mis loevad. Kui ikka praegusele Ajaxile alla kümne kolli lüüa siis ei ole mõtet taguda, et Kalju parim klubi on.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustRoosad prillid ees. Tiitel tähendab näitab just seda kes parim on...oleks tegu ühe mänguga võiks midagi öelda ala tugevam kaotas vms. Tegu siiski hooajaga ja kui Kalju ei suuda väravaid lüüa piisavalt ja lasevad liiga palju palle sisse siis järelikult ei ole Kalju tugevaim...lihtne ja loogiline. Jalgpallis ei jaotata punkte stiili eest kellel rohkem karvaseid ja sulelisi platsil siblib...ikka väravad on need mis loevad. Kui ikka praegusele Ajaxile alla kümne kolli lüüa siis ei ole mõtet taguda, et Kalju parim klubi on.“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustKui kohtunik teeb 1/4 Flora mängudel imelikke, kummalisi ja arusaamatuid otsuseid erapooletute arust, siis mis ühe mängu ebaõnnest sa räägid?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar