siin on liikuvas pildis FC Flora - FC Viljandi kohtumise (01.11.2011) kõik neli väravat + veel mõned olukorrad mängust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas ZanniN Vaata postitustVäga super töö Flora poistel! Nagu kesalgi, on emotsioonid täiesti laes.
Sina, kui pikaajaline fänn, peaksid mõistma, et antud turvakontroll kuulub alati mängu juurde ja arvesse võttes, et see mäng võib Flora hooaja võitu tähendada on spetsiifilisem kontroll end täiesti õigustanud. Võib ju enam kui kindel olla, et püro üritatakse sisse smuugeldada ja nii ka tehti seega järgmine kord peab veel tõhusamat tööd seal tegema.
Palju õnne veelkord kogu Florale - mängijad, treenerid, toetajad, fännid!!!tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
ZanniN, nagu ise märkisid "flare oli effektne".
Kui on effektne ja aitab kaasa meie liigavuti atraktiivsusele, siis milleks keelata?
Mida vähem mõttetuid, vutiatmosfääri pärssivaid keelde, seda väiksem roll turvadel, seda vähem tülikat, tujurikkuvat läbiotsimist, vähem põhjus keelatut staadionile sisse smugeldada, sea moodi vinguda ja selleläbi konfliktivabam ning mõnusam õhkkond.
Õlle lubamine tribüünidel on palju pingeid turvadega maha võtnud, ehk oleks mõtet arutada ka flarede jmt. lubamist.
Ma olen lõppeval hooajal külastanud 32-te Flora mängu, neist 22-te kodumängu ja pean mainima, et ootasin hooaja viimasel kodumängul meeldivamat ning pidulikumat vastuvõttu.
Muuseas Flora kodupubliku keskmine püstitas (alates 2004 a.) rekordi.
2011 - 274, mängudel, mis peeti A Le Coq Arenal - 285
2010 - 199, A.Le Coq Arenal - 226
2005 - 249, A.Le Coq Arenal - 284
Huvitav, kui suur oleks olnud publikuarvu tõus fännidele sobivamate mängupäevade-aegade korral.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustAga su loogika ei pea ju paika. Poolajal vahetati Mööl ju sisse, seis oli siis ju 0:0 veel. Kui ta nii oluline lüli on, siis nüüd oli ta ju veel ohtlikum, kuna oli värske. Kui teooriaid välja mõtlete, siis mõelge ikka kõik detailid ka üle.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustTänased turvad -kurvad said hea luti ,privjeet teile. Ülbete kommentaaride saatel otsiti meid sissepääsul läbi aga pärast oli vendadel üsna hapu nägu ees ,kui fännitribüünil käis vägev pyro.. Mille eest te trossid palka saate ?
Ütleme nüüd kõik kooris, lapsed: pakasuuha!
Kommentaar
-
Minu õnnitlused Flora fännidele ja toetajatele meistritiitli puhul. Oli huvitav koduse vutti aasta. Usun, et tuleval aastal on intriigi veel rohkemgi"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas spekter Vaata postitustSorry, aga neid kakerdavaid ja purjus fänne oli küll ebameeldiv telekast vaadata. piinlik oli...
Kommentaar
-
Algselt postitas Mällar Vaata postitustJa mis klubi toetaja Sina "härra salajane" oled, et siin sõna võtad fännide teemal?forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas Even Vaata postitustnagu nii loll küsimus, mis see siia üldse puutub?
Edit: Vaatasin mängu videolindilt üle ja meeskonna meistritiitli tähistamine koos fännidega oli lihtsalt ülimegalt vahva. Ei suudaks ette kujutadagi ennast sarnases olukorras. Õnnitlused teile veelkord Flora ultrad. Loodaks väga, et kunagi on ka meie kord...kasvõi medal!
Kommentaar
-
Tallinna FC Flora, Eesti meister 2011 !!!!!!!
Mällar, ühel ilusal päeval tuleb kindlasti medalipidu ka teitele, Tartu, kindlasti... ja las need tühikargajad, kes võõramaist vutti teleka ees läbi tuharalihaste kiibitsevad, las igisevad kibestunult edasi, meil neist poogen... fänname ning naudime eestimaist ja oma... meie enda Eesti vutti !!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mällar Vaata postitustEi puutugi asjasse, kuid minu mõte on selles, et mida perset need sokud siin seletavad, kes ise ühtki kohalikku klubi ei toeta ning siis mingit iba ajades foorumi kritiseerima tulevad. Minge kukele kuradi foorumikunnid rsk!
Edit: Vaatasin mängu videolindilt üle ja meeskonna meistritiitli tähistamine koos fännidega oli lihtsalt ülimegalt vahva. Ei suudaks ette kujutadagi ennast sarnases olukorras. Õnnitlused teile veelkord Flora ultrad. Loodaks väga, et kunagi on ka meie kord...kasvõi medal!
Kui ma kõnnin oma 7 aastase õe vennapojaga tänaval ja näen purjus joodikut bussipeatuses jauramas, siis kas ma pean ise olema purjus joodik, et sellel teemal sõna võtta? Või piisab sellest, et ma olen kõrvaline jalakäija, et joodikule öelda, et mine siit bussipeatusest minema või ma kutsun politsei?
Joodiku aju hetkeline võimekus muidugi ei luba argumentidega vestlusesse laskuda. Aga äkki siis hirm natukene sunnib pomisedes mujale minema. Seda ei tea.
Lühidalt, tolerantsust,, mitte ossilikku mölisemist ja see maailm oleks ilusam koht. Mitte ,et vb su maja ja perekond ilus ei oleks...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar