Peaaegu terve eesti peale ainuke köetav plats ja seda tuleks minu meelest hoida . Ega ma selle hooldamisest ausalt öeldes suurt ei tea võibolla peabki traktoriga möllama aga vähemasti minu arusaamist mööda on miljoneid maksev süsteem sellisel juhul tarbetu ,kui soojendamise kallidusele argumenteerides seda ei kasutata. Siis võib juba palju odavamat varianti kasutada - lund ja jääd sulatavat keemiat.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustJep, tundub möistlik arutelu. Palun jätkake.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amadeus Vaata postitustMartti Pukk FC Florasse!!? Mis mõttes?????
Kommentaar
-
Lisaks Pukile alustas FC Floraga ettevalmistust veel kaks mängijat, kes lõppenud hooajal Saaremaa esiklubi värve kaitsesid – Märten Pajunurm ja Andre Ilves. Ka sellegi üle tundis aastaid FC Kuressaare kaptenipaela kandnud Pukk ainult heameelt: „Positiivne oli näha, et kolm uut mängijat oli Kuressaarest ja vaid kaks Viljandist, nendestki üks Kure kasvandik. Näib, et Kuressaare on ikka õigemal teel.“
kes see Kure kasvandik Viljandis mängis?
Pohlak ütles, et 10 mängijat nö. katsetamistel, kes need 10 nime siis on?
Kommentaar
-
Algselt postitas spekter Vaata postitustLisaks Pukile alustas FC Floraga ettevalmistust veel kaks mängijat, kes lõppenud hooajal Saaremaa esiklubi värve kaitsesid – Märten Pajunurm ja Andre Ilves. Ka sellegi üle tundis aastaid FC Kuressaare kaptenipaela kandnud Pukk ainult heameelt: „Positiivne oli näha, et kolm uut mängijat oli Kuressaarest ja vaid kaks Viljandist, nendestki üks Kure kasvandik. Näib, et Kuressaare on ikka õigemal teel.“
kes see Kure kasvandik Viljandis mängis?
Pohlak ütles, et 10 mängijat nö. katsetamistel, kes need 10 nime siis on?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar