Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustNo väga vaieldav väide.
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitustMul p...i on see jalkafänn kiilakas või karvane, valge või must, parempoolne või vasakpoolne - staadionil ma selle unustan ja soovin et meid lihtsalt rohkem oleks!
e: Nahkpea pööras tähelepanu numbrilisele eksimusele. tänud.
Kommentaar
-
Flora identiteet on Eesti mängijate mängitamine, arendamine ja noor meeskond (okei Pukk'ist ei hakka rääkima kui noorest ). Paar mängijat väljaspoolt Eestit on väga hea (nagu praegu on) aga mitte rohkem. "Kaljustuda" ei taha mingil juhul. Kõige suurem müstika on see, et keskkaitsesse võetakse testimisele...kas meil müüakse siis mitu mängijat kohe maha või on nende tase järsku väga alla käinud vahepeal? Igal-juhul kui konkurents nii suureks läheb siis väheneb ka mängijatel motivatsioon. Konkurents peab olema aga see ei tohi olla liiga suur.
Kommentaar
-
On vaieldav, nõustun. Mina näen üht ja sina teist. Kuid ma usun, et isegi sina nõustud, et kui ajakirjandus oleks eelnevalt facebookist välja toodud sõnavõtu üles korjanud ja teinud sellest uudisloo, siis ei oleks see kohe mitte parandanud suvaliste inimeste teadlikkust jalgpallist, vaid kujundanud hoopis hinnangut jalgpalli ja selle publiku kohta. Ja seda mitte positiivses suunas.
ja miks siis paljudel Flora fännidel ei ole vahet, et mängija on kiilakas või karvane, valge või must jne? selle kõik võiks samuti unustada ning omasid toetada. Fänn peaks olema huvitatud oma meeskonna maksimaalsest tugevusest ning kui antud juhul see Nigeeria poiss reaalselt klubile midagi juurde annab, siis peaksid fännid seda toetama. see "rassipuhtuse" asi, mida mõned äärmuslased teie fännide seas viljeleda üritavad põrus juba teatava mehe surmaga möödunud sajandi 40-ndatel.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustsorry, näpukas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustKa see on vaieldav. Ma pakun, et enamikku oleks see uudis (seda enam, et tegu olnuks sisutu ja jabura uudisega a la paar inimest kuskil netis midagi ütlesid) külmaks jätnud, mingi 10 % leidnuks, et küll on kole ja kuidas nii saab ning teised 10 % arvanuks, et väga õigesti ütlesid. Lisaks võib veel teoretiseerida, et ka halb reklaam (sinu arvates) on reklaam ja pigem kutsub kui peletab jne.
vaidlus on jabur nagu ikka siin "neil" teemadel. vaadake paar korda näiteks filmi American History X ja hingake rahulikumalt
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustOli ta sul jee näpukas, ikka teadmised vedasid alt ja nüüd peale googeldamist on natuke piinlik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui on asjalik mees, siis saaks temast ju eeldatavasti üleminekutasu ja muud pappi. Seega võiks klubi õnnelik olla. Või ma olen liiga naiivne?
Kommentaar
-
Tõelisel klubi poolehoidjal ei tohiks erilist vahet olla mis värvi mehed klubi esindavad!Kui see mees mustalt mandrilt suudab meie poistele konkurentsi pakkuda ,siis mina näen selles vaid head.Siis peavad teised ka rohkem pingutama hakkama!Lugedes seda viimaste lehekülgede arutelu jääb mulje,et osadele Flora "fännidele" ei olegi tähtis klubi edu vaid mingi lapslik rassisimi teema!Aeg oleks suureks kasvada ja nautida seda mis toimub staadionil ja omadele olenemata koosseisust kaasa elada!Või tõesti on Teie soov,et meie liigas müttaks vaid puhtad eestlased?Siis usun,et meie meistriliiga tase oleks kordi madalam!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..minu point on selles, et meid - eesti jalgpalli fänne - on nii vähe ja selle asemel et üksteise järel nuhkida ja "ärapanna" võiksime kokkuhoida ja üksteiste suhtes tolerantsemad olla. Aamen!BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar