Ikka päris s*tt olukord!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Täna kell 17:30 toimub A. Le Coq Arena Sportlandi kaupluses klubi ja fännide hooajaeelne kohtumine.
Koosolekul saab osta ka hooajakaarti 50%-lise soodustusega, ehk 20euriga. Muul ajal on kaardi hinnaks 40eur.
Premium Liiga V voorus alistas FC Flora Sportand Arenal tõelises põnevusetenduses JK Narva Transi tulemusega 4:3. 41. minutil avas Mark Anders Lepik peanltipunktilt skoori, kaks minutit hiljem lõi sama mees 2:0. Pausilt tulles jätkasid rohesärgid samas taktis ning 51. minutil sai Maksim Kalimullin kirja oma Premium Liiga esimese värava. Seejärel haarasid initsiatiivi külalised, tulles vähem […]
Kasutage võimalust, ainult täna !
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustOrgla jätkamine FCF-s on minu arusaama järgi ülimalt ebatõenäoline. Ja noor Vene kutt pidavat Viljandisse minema.
(kõik muidugi platsiäärsed kuulujutud)
Kommentaar
-
Algselt postitas foorumid Vaata postitustMis sellest nigeerlasest sai ?FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas peters Vaata postitustKui palju täna Flora hooajapileteid ka müüdi? Kalju parseldas varem ju lausa 9 tükki maha.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustEi oska öelda ise olin üks ostjatest aga ega seal järjekorda küll ei olnud . ,Kui aga laiemalt mõelda siis kas või Kalju ja .... ainult üheksa hooajapiletit. Ilmselt koduses liigas publikurekordeid väga oodata ei ole.Eelistan Eesti vutti võõrale. Olgu see siis koondisemängud või ka meie oma ML. Kui hakkaksin ManU fänniks, siis ei muutuks sellest põhimõtteliselt mitte midagi. Oleksin üks kübe ookeanitäiest poolehoidjatest. Rooneyl on rohkem kui ükskõik, kas sa istud oma kulunud ManU särgiga pubis või mitte. Siin on iga fänn kullahinnaga ja kohalike klubisid toetades saad reaalselt midagist korda saata. Ja kui välismaalastel kõlbab siin mängida, siis mis perse pärast mul ei kõlba mänge vaatamas käia? - Myrgel
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustKunn oli viimane, kes kohale jõudis. Seega oli raske ka järjekorda märgata. Aga Paarkümend läks käiku kindlasti, mina isiklikult + mõni veel ostis mitu kaarti korraga (fännidele, kes ise kohale tulla ei saanud).
Täna kõik mängule! Hakkame neid karikaid vaikselt korjama! FLORA !
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustNo Silm.. sinult ei oleks sellist teema ülessepuhumist ja provokatsiooni oodanud. Mida sa siis võidad nüüd sellega, et Flora vormis neegri pildi siia panid?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar