Algselt postitas Piksenool
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustMis nad on seal Sillamäel lolliks läinud või, hakkab vuhveldamine jälle pihta????
Sillamäe Pealtvaatajaid: 320
Persse see ML koos oma statistikaga, minge kuu peale.....punkt!
Aga miks sa lausa kolm täpselt samasugust postitust tegema pidid? Või pean ka nüüd kolmes teemas sulle vastama?Eelistan Eesti vutti võõrale. Olgu see siis koondisemängud või ka meie oma ML. Kui hakkaksin ManU fänniks, siis ei muutuks sellest põhimõtteliselt mitte midagi. Oleksin üks kübe ookeanitäiest poolehoidjatest. Rooneyl on rohkem kui ükskõik, kas sa istud oma kulunud ManU särgiga pubis või mitte. Siin on iga fänn kullahinnaga ja kohalike klubisid toetades saad reaalselt midagist korda saata. Ja kui välismaalastel kõlbab siin mängida, siis mis perse pärast mul ei kõlba mänge vaatamas käia? - Myrgel
Kommentaar
-
Algselt postitas ZanniN Vaata postitustEks loeti ka need jukud üle, kes väljaku kõrvalt mööda jalutasid ja korrakski mängu nägid
Aga miks sa lausa kolm täpselt samasugust postitust tegema pidid? Või pean ka nüüd kolmes teemas sulle vastama?
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustSita ajas keema...
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustei maksa unustada kirpe koera seljas
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustSealt see arv ka saadi arvatavasti...vähemalt kirpudel oli söök-jook olemas staadionil
"Sillamäe Kalevi publikunumbrid on eelmise hooajaga võrreldes konkurentidest enam. Pilt varakevadisest kodumängust Floraga, mida jälgis 320 pealtvaatajat (119 inimest, 1 koer ja 200 kirpu)."
jah, ma tean, et ei ole loogiline ühel krantsil nii suur kirpude arvI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustKarl Mööl - alanul hooajal 2-st mängust juba 2 väravat!!!
Mööl alustab ja võidab!Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustKarl Mööl - alanul hooajal 2-st mängust juba 2 väravat!!!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustOmg, nagu ka Tomson ja Morozov!!!
On ainult üks - Karl I Mööl !!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar