320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Flora

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Loll. Sinna esinumbri koht läheb ka. Aksalu hakkab hästi mängima ja tagasi pole enam mõtet vahetama.
    Miks Toom ära unustatakse? See,et Aksalu kunagi oli Flora nr.1 ei tee temast veel imemeest. Pigem võiks nüüd väravasse Toom jääda!
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

Praeguse aja põletavamad "turvaprobleemid" meie staadionitel

Minu isiklik arvamus on, et kuna meie fännisektorid on niigi inimtühjad, siis tuleks eemaldada kõik ülemäärased reeglid, mis põhjustavad fännisektorite killustumist nn. õlleklubideks.
      Las fännid ise otsustavad ja ka vastutavad oma tegevuse tervislikkuse ja turvalisuse eest fännisektorites.
      Fännisektorit eelistavatele fännidele ei tohi peale suruda ühetaolisi reegleid küljesektorit eelistavatega.

Mida kompaktsemalt hoida fänne fännisektoris, seda suurem eeldus, et sealt sektorist ka midagi välja kostab, mida vabamad käed anda fännidele atribuutika kasutamiseks, seda suurem eeldus, et sealt sektorist ka midagi välja paistab.

Kommentaar

Minu poolest pohhui, tehke mis tahate. Kui esimene kurb tagajärg käes, siis eks vaatame edasi.

Kommentaar

kesa vaatas, et asi läheb jälle jalgpalli valupunktide üle arutamiseks ja tõi olukorra lõpetamiseks taas püro välja. Osav käik.

Kommentaar

Tahtsite śõud? Palun, siin see on: http://www.jkkalju.ee/kalju-voorusta...u-poolaja-sou/
            www.jkkalju.ee
            www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas Kuno Vaata postitust
              Tahtsite śõud? Palun, siin see on: http://www.jkkalju.ee/kalju-voorusta...u-poolaja-sou/
              Poolajashow not found. MOTT?

Tegelt: http://www.jkkalju.ee/kalju-voorusta...u-poolaja-sou/
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Äkki nüüd töötab? Kui ei, siis minge Kalju kodukale: www.jkkalju.ee tegemist on peauudisega!
                www.jkkalju.ee
                www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Näh, poolajal siis alles. Tahaks juba mängu alguses midagi põlema panna.

Kommentaar

Statoilist saad süütevedeliku Aia taga võid kõike teha...
                    www.jkkalju.ee
                    www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas Kuno Vaata postitust
                      Aia taga võid kõike teha...
                      Ma poleks selles nii kindel - Tartus tulid turvad aia taha ka
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                        Tartus on turvad üldse nalja tegema hakanud. Eile otsiti mul fotokott kah läbi, mida isegi koondise mängudel on vaid korra tehtud. Aga noh, kui kuskilt on käsk tulnud, siis mis siin ikka pahandada.
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

No kui keegi ennast põlema paneb seal, siis tulevad Tallinnas ka

www.jkkalju.ee
                          www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Kui seal aia taga keegi ennast põlema paneb, siis tulevad Tallinnas ka turvad... plus kiirabi

www.jkkalju.ee
                            www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust

Praeguse aja põletavamad "turvaprobleemid" meie staadionitel

Minu isiklik arvamus on, et kuna meie fännisektorid on niigi inimtühjad, siis tuleks eemaldada kõik ülemäärased reeglid, mis põhjustavad fännisektorite killustumist nn. õlleklubideks.
                              Las fännid ise otsustavad ja ka vastutavad oma tegevuse tervislikkuse ja turvalisuse eest fännisektorites.
                              Fännisektorit eelistavatele fännidele ei tohi peale suruda ühetaolisi reegleid küljesektorit eelistavatega.

Mida kompaktsemalt hoida fänne fännisektoris, seda suurem eeldus, et sealt sektorist ka midagi välja kostab, mida vabamad käed anda fännidele atribuutika kasutamiseks, seda suurem eeldus, et sealt sektorist ka midagi välja paistab.
                              Mhmh. Mul vist oli eile au olla esimene, kellele suitsetamise eest märkus tehti. Ma olin küll kohe teie kõrval (mitte "fännikal"), aga ma ei näinud rohkem, kas keegi jäi sellele taadile veel ette? Ta nuuskis seal väga innukalt muidugi ka. Ei hakanud mina temaga vaidlema, pärast tassivad veel välja ja seleta siis nendega. Lõin käega ja panin koni põrandale.

Aga jah. Sportland Arenal... Tribka ülemises reas, tuul oli selja taha... Kõrval, ees (ega loogiliselt ka taga) ei olnud inimesi... Aga no ei noh, reeglid on reeglid. Jope oleks võinud põlema minna ja raudtee poolses otsas istunud 14-aastane Siret Raplamaalt oleks ilmselt teel haiglasse kopsuvähki surnud, rääkimata sellest, et sigaretituhk oleks võinud ülelendavate lennukite tekitatud turbulentsi tõttu platsile sattuda, seal oleks Jürgenson, Luts ja Reim selle endale kogemata ninna tõmmanud ning seejärel kaheksa omaväravat löönud, Reim sealhulgas kübaratriki ja Luts kaks tükki keskjoonelt käärlöögiga. Pedõki punane kaart oli ilmselgelt juba ohumärk ja päevselge, et see oli minu süü ja see pask tuli ära lõpetada.

Ma suitsetan rahva hulgas üleüldiselt väga harva ja siis ka ainult juhul, kui selge on, et ma kellelegi ketasse ei käi sellega (harv suitsumees, vahepeal pikalt puhas, suuresti mõistan mittesuitsetajate mõttelaadi ja viha). Aga no p*tsi, noh! Vähemalt poisiussil oli lõbus, kuidas vanamees "jäi vahele nagu koolipoiss"...

Kommentaar

Mingid organid on nüüd nii aktiivseks muutunud, et Flora üritustega ei lasta liituda enam. Elagu Wabariik!

Kommentaar

Working...
                                X