Niuke võit saada? Halb hakkab..... Aus mäng oleks old 1-1 + Kalju surus teid 80-90 minutitel täiega... Vedas Teil! Kohtunik Halastas teile ikka kõvasti! Vaadake, et niiga õhku täis ei lähe, peale seda võitu.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
väravajärgse külakuhja all vigastada saanud Jürgenson
oli päris Darwini auhinda väärt moment, pole isegi toredate linkide teemast midagi niisugust näinudGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
vead. Kalju 24 vs EJL Flora 11.
Mingi veerantunnise perioodi jooksul, kui Kalju hakkas mängu tagasi tulema, vilistati tiimi kahjuks KÕIK kahevõitlused, ei loetud väravat, Floral lasti rünnates pall üle otsajoone lasta ja ei vilistatud jnejne. Sisuliselt selle perioodiga kadus ka Kalju võitlusvaim. Piinlikult ühte auku vile.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jalka Fänn Vaata postitustNiuke võit saada? Halb hakkab..... Aus mäng oleks old 1-1 + Kalju surus teid 80-90 minutitel täiega... Vedas Teil! Kohtunik Halastas teile ikka kõvasti! Vaadake, et niiga õhku täis ei lähe, peale seda võitu.FC Flora
Kommentaar
-
Analoogses olukorras, kus see Kalju kili vea eest kollase sai ja seejärel kohtunikku tõukas, sai Sander Puri punase kaardi ja 4 mängu tribüünil karistuse, niiet läks hästi, et Kalju 10-kesi ei pidanud seda mängu lõpetama. Kui juba kohtunikutööst rääkida.Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas Piksenool Vaata postitustAnaloogses olukorras, kus see Kalju kili vea eest kollase sai ja seejärel kohtunikku tõukas, sai Sander Puri punase kaardi ja 4 mängu tribüünil karistuse, niiet läks hästi, et Kalju 10-kesi ei pidanud seda mängu lõpetama. Kui juba kohtunikutööst rääkida."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Mis siin ikka vaielda... Minu arust oli Kalju parem.. Kohtuniku vile oli ühelepoolele...... Hooaeg on veel pikk, Kalju tuleb see aasta meistriks, täiesti kindel selles. fcfloraforever, kindlasti mängis Quintieri vigastus suurt rolli, ta oleks kindlalt sahistanud täna... Mitte, et vabandaks, aga ta tase on ilmselgelt üle. Selle mängu võib kohe kindlasti viigina kokku võtta, kuid skoorina see kahjuks ei kajastunud. Mina toetan Kaljut igas olukorras!
Kommentaar
-
Esimest poolaega ei näinud, kuid teist vaadates oli kalju küll paras õnnetus. Mängiti pikka palli ette Neemelole, Viikmäe on saamatu nagu alati. Ja eks ma väheke olen jälginud jalkat, vähe enam kui sina ma arvanIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKõige rohkem on mul kahju sellest, et Lutsi käärid sisse ei läinud. Ilma suluta olnuks minu meelest Meistriliiga kümnendi värav."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar