320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Flora

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
    No ja Bambi ja Markus need meie kodustatud shweitsi juustud olid kah minu kingitud Flora sallidega seal kimaaritamas
    Oleksid võinud siis juba soodukaga pasuna ka pähe määrida ju.

Kommentaar

Vaatan-kuulan seda va striimi ja ei saa aru, mida krdit nad seal laulu jorutavad, mingeid lippe lehvitavad, vahetpidamata plaksutavad ning trummimürtsuga pealtvaatajaid ja lastega peresid häirivad?

Ei saa seal vait olla, korralikult nagu igati ontlikule jalgpallitoetajale kohane, klubisid toetada.

Kus on pasunad....? Lõpuks panevad veel staadioni ka põlema, kultuuritud šveitslased nagu nad on.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
        Vaatan-kuulan seda va striimi ja ei saa aru, mida krdit nad seal laulu jorutavad, mingeid lippe lehvitavad, vahetpidamata plaksutavad ning trummimürtsuga pealtvaatajaid ja lastega peresid häirivad?

Ei saa seal vait olla, korralikult nagu igati ontlikule jalgpallitoetajale kohane, klubisid toetada.

Kus on pasunad....? Lõpuks panevad veel staadioni ka põlema, kultuuritud šveitslased nagu nad on.
        Aga kus oli püro, koduõlu, samakas ja tropid turvamehd? Nii ei saa ju vutti mängida, masendav...
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kas peali Toomi on Floras asjalike noori väravavahte peale tulemas? Pedõki parim ikka vist on möödas
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
            Kas peali Toomi on Floras asjalike noori väravavahte peale tulemas? Pedõki parim ikka vist on möödas
            Jep ta väravavahi kohta sitaks vana, peaks ära lõpetama varsti.

Kommentaar

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
              Jep ta väravavahi kohta sitaks vana, peaks ära lõpetama varsti.
              Ma loodan,et said ikka aru,ma ei pidanud silmas Pedõki vanust
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                Ma loodan,et said ikka aru,ma ei pidanud silmas Pedõki vanust
                Mida siis? et ta oli kunagi hea? ja nüüd need ajad möödas või?

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                  Aga kus oli püro, koduõlu, samakas ja tropid turvamehd? Nii ei saa ju vutti mängida, masendav...

Antud juhtumil on sinu iroonia Kesa oma vastu sama punnitatud nagu peer surnu persest, Rein. Proovi veel.

Kommentaar

Minu arvates oli see päris hea.
                    "Inimesed vihkavad mind, kuna olen ilus, rikas ja mängin väga hästi jalgpalli"

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                      Antud juhtumil on sinu iroonia Kesa oma vastu sama punnitatud nagu peer surnu persest, Rein. Proovi veel.
                      No kuule, kui ühe inimese jaoks paistab muru mujal KOGU AEG palju rohelisem ja ta võtab vaevaks mingi lontruse pihta, kes on ilmselt jalgpalli ja tennise segamini ajanud, arooniaid tulistada, siis on täpselt õige koht talle endale meelde tuletada, kui must-valge ta maailmapilt on.
                      I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                        See on ikka päris hästi öeldud.
                        jee

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust

Kas sul kunagi mängu kohta ka midagi öelda on?
                          Või vaatad sa tõesti ainult seda, mis tribüünil toimub?
                          Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
                            Kas sul kunagi mängu kohta ka midagi öelda on?
                            Või vaatad sa tõesti ainult seda, mis tribüünil toimub?
                            ega ta vist ei tea ühegi mängu lõpptulemust. Talle see ju korda ei lähe mis väljakul toimub
                            Ott Järvela

Kommentaar

Kesa on teie jaoks kindlasti ka selles süüdi et Baseli poolehoidjad siin pürot tegid ? ning loomulikult kõik teised välisfännid enne neid
                              miks te nendel puhkudel oma nutupasunad vait hoiate - et kui inetult käituvad, millised imbetsillid, mäng ise neid ei huvita jne.

Kommentaar

Algselt postitas olll Vaata postitust
                                Kesa on teie jaoks kindlasti ka selles süüdi et Baseli poolehoidjad siin pürot tegid ? ning loomulikult kõik teised välisfännid enne neid
                                miks te nendel puhkudel oma nutupasunad vait hoiate - et kui inetult käituvad, millised imbetsillid, mäng ise neid ei huvita jne.
                                Sa ei ole aru saanud, et kui teised teevad siis on okei ja nii peabki aga kui meie teeme siis on pahad huligaanid?

Kommentaar

Working...
                                X