Algselt postitas dareth
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
-
Algselt postitas Vooster Vaata postitustMilles see Flora puudulik mängukorraldus seisnes?
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustKas ikka saaks? Äärmisel juhul mängiks viimasel kohal olles üleminekumängu?
Kommentaar
-
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Kolme aastaga kaks tiitlit, kahtlemata suuepärane tulemus ning kindlasti on selles suur roll ka Reimil, aga...
kui me vaatame mängijaid individuaalselt, siis mitme mängija puhul me viimase kahe hooaja jooksul mingitki arengut näeme? Olgu, on mehi, kes on tõusnud esile (Luigend, Mets) ning seeläbi ka mängutasemes teinud sammu edasi, aga seda eelkõige seetõttu, et sellises vanuses toimuvadki kõige suuremad muutused ning see periood ilma arenguta on üpris erakordne.
Aga mehed, kellelt oleks oodanud järgmist sammu jõudmaks välismaale (Kams, Jürgenson, Luts, Minkenen jne)? Kui kaks-kolm aastat tagasi oli ajaküsimus, millal peaks näiteks Kams tegema järgmise sammu, siis praegu ei ole see teema absoluutselt aktuaalne, sest tegemist on täiesti keskpärase EMV mängijaga. Jah, kahtlemata Flora õhkkond ja töökultuur pole parim arenguks, aga iga Flora palluri esmane eesmärk peakski just olema välja rabeleda sellest sitast.
Ehk tiitlid on kahtlemata toredad, aga nii kehva müügiperioodi mina Flora ajaloost ei mäletagi, eriti kui mõelda sellele, et potentsiaalselt on olnud erinevaid sündmusi, mis oleks pidanud tekitama huvi meie palluritesse. Kas Reimi aeg oli ikka nii hea Florale ja kas mängijate vilets areng ei lähe mitte tema kapsaaeda?
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKolme aastaga kaks tiitlit, kahtlemata suuepärane tulemus ning kindlasti on selles suur roll ka Reimil, aga...
kui me vaatame mängijaid individuaalselt, siis mitme mängija puhul me viimase kahe hooaja jooksul mingitki arengut näeme? Olgu, on mehi, kes on tõusnud esile (Luigend, Mets) ning seeläbi ka mängutasemes teinud sammu edasi, aga seda eelkõige seetõttu, et sellises vanuses toimuvadki kõige suuremad muutused ning see periood ilma arenguta on üpris erakordne.
Aga mehed, kellelt oleks oodanud järgmist sammu jõudmaks välismaale (Kams, Jürgenson, Luts, Minkenen jne)? Kui kaks-kolm aastat tagasi oli ajaküsimus, millal peaks näiteks Kams tegema järgmise sammu, siis praegu ei ole see teema absoluutselt aktuaalne, sest tegemist on täiesti keskpärase EMV mängijaga. Jah, kahtlemata Flora õhkkond ja töökultuur pole parim arenguks, aga iga Flora palluri esmane eesmärk peakski just olema välja rabeleda sellest sitast.
Ehk tiitlid on kahtlemata toredad, aga nii kehva müügiperioodi mina Flora ajaloost ei mäletagi, eriti kui mõelda sellele, et potentsiaalselt on olnud erinevaid sündmusi, mis oleks pidanud tekitama huvi meie palluritesse. Kas Reimi aeg oli ikka nii hea Florale ja kas mängijate vilets areng ei lähe mitte tema kapsaaeda?
Sinu enese välja toodud Luigend ja Mets on suure tõenäosusega viie aasta perspektiivis A-koondise põhitegijad. Mitu Kalju noort seda rada käimas on ka?
Müügitulemuste kehvuse osas võib osalt nõustuda, osalt mitte. Anieri ja Posti rutuline mahamüümine osutus iseendale taskusse laskmiseks. Kams on olnud seda tüüpi jalgpallur, kellele Norrasse mängima saamine olnuks iseenda jaoks karjääri absoluutne tipp, ses mõttes ei ole imestada, et pole tiibu kasvanud kõrgemale lendamiseks. Jürgensoni ja Lutsu aeg on veel ees, nagu ka eelpoolmainitud Luigendil ja Metsal. Vara halad - ja nagu öeldud, väga vales kohas oma platvormi arvestades.
-Ediššuun-
Intriigi kah: mitu persselastud Flora paremat poega uuel hooajal valitsevas meistermeeskonnas pallivad, arvestades seda idiootsust, mis rohevalges klubis praegu omaniku vahval juhtimisel käimas on? (Nendin, et küsimuse püstitamise hetkel mul pole õrna aimu ka, kui palju neid mehi üldse on, kelle leping säärast transferi lubaks).
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust.
Aga mehed, kellelt oleks oodanud järgmist sammu jõudmaks välismaale (Kams, Jürgenson, Luts, Minkenen jne)?
Markofkini öelduga nõus- palju kalju satsist neid noori on kes koondisesse võiks viie aasta jooksul jõuda?INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Ja Kalju puutub hetkel asjasse, kuidas? Minu arust on see halenaljakas, ma olen erinevatel probleemsetel teemadel üpris palju sõna võtnud ning selle asemel, et esmalt luua huvitav arutelu, kas mu argumendid on mõistlikud või mitte on esimene nähvamine: "aga vaata, kuidas su klubis on."
Ma ei ole ei klubi president, noortetööjuht ega spordidirektor, et ma ei tohiks avalikult teiste klubide sellistest probleemidest rääkida. Kalju ja noored on ju nii läbi ammendatud teema, et sellega on kursis iga väiksemgi huviline. Aga kui rääkida nö noortest, siis Kallaste, Jevdokimov ja Melts on Kalju särgis viimaste aastatega teinud küll ilmselge arenguhüppe. Ja me räägime siinjuhul meestest, keda meie suurklubid Flora ja Levadia varasemalt pole soovinud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar