Algselt postitas markofkin
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustmiskipärast sniiki suspiššjon, et ta on siinsamas foorumiski luuret tegemas käinud-käimas (piletihinna teema).
Kui keegi tahab öelda, et hooajakaart oleks ju sitaks odavam siis küsin nii, et kas sa ostad kohe hooajakaardi kui mõtled mingit uut suvalist ala vaatama minna mida vaatamas pole käinud või vaatad max 2-3 korda aastas?
Kommentaar
-
Algselt postitas kiefer Vaata postitustWinger Marko Selin from MYPA in Finland comes to FC Flora's test in January."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Selles videointervjuus Piiroja küll väga optimistlik pole. "Kes üldse ütleb, et ma hakkan Eesti liigas mängima? Kes ütleb, et ma üldse mängima hakkan?"
Kommentaar
-
Algselt postitas Myrgel Vaata postitustSelles videointervjuus Piiroja küll väga optimistlik pole. "Kes üldse ütleb, et ma hakkan Eesti liigas mängima? Kes ütleb, et ma üldse mängima hakkan?""Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
FloraTV on tõesti vägagi okei ja kiiduväärt algatus. Loodame, et ka püsikindel ja edaspidigi huvitavat sisu pakkuv. Mu meelest üks odavamaid ja lihtsamaid viise fännidele pisutki lähemale tulla. Tulevikust unistades võiks seal ju ka pikemaid persoonilugusid näha? Kui näituseks uusi leegionäre lisandub ja nii.
Kommentaar
-
Idee on hea, teostuse osas tuleb oodata. Küll aga on nimi veidi arusaamatu. TVFlora1990. Samal ajal on YTs olemas nt JKFCFLORA ja fcfloratv - kas neid klubi ise ei halda ja on kellegi teise tehtud? Kui ei, siis tundub, et vaba oleks ka olnud hea ja lihtne fcflora vms vorm. Tõenäoliselt ei arva keegi, et tegemist oleks raadioga vms.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustIdee on hea, teostuse osas tuleb oodata. Küll aga on nimi veidi arusaamatu. TVFlora1990. Samal ajal on YTs olemas nt JKFCFLORA ja fcfloratv - kas neid klubi ise ei halda ja on kellegi teise tehtud? Kui ei, siis tundub, et vaba oleks ka olnud hea ja lihtne fcflora vms vorm. Tõenäoliselt ei arva keegi, et tegemist oleks raadioga vms.
fcfloratv paroolid paraku puudusid. Nagu näha, jäi see kanal eos pooleli ja soov oli tulla välja uue nimega. Kas TV on klubi nime ees või järel - maitseküsimus. Lõppude lõpuks loeb sisu ja rõhuasetusega regulaarne sisu. Kasutajanimena tvflorat registreerida ei saanud, küll aga koos klubi asutamise aastaga.
markofkini küsitud persoonilugusid on plaanis kindlasti teha ja pakkuda ka treeningutelt lahedamat materjali. Mõistagi igasugused ideed on teretulnud!
Kommentaar
-
Ei usu, et see nimi väga takistuseks saab huviliste tee leidmisel kanalisse. Tõsi, kui on vaja trükimeedias kanali nime välja tuua, siis ta ju pisut naljakas välja näeb, aga see on pigem kosmeetiline probleem. Tuubis leitavuse saab kenasti tagada optimaalse hulga metainfoga (keywordid, läbimõeldud pealkirjad et seetera).
Kommentaar
-
Algselt postitas znaaga Vaata postitustfcfloratv paroolid paraku puudusid. Nagu näha, jäi see kanal eos pooleli ja soov oli tulla välja uue nimega. Kas TV on klubi nime ees või järel - maitseküsimus. Lõppude lõpuks loeb sisu ja rõhuasetusega regulaarne sisu. Kasutajanimena tvflorat registreerida ei saanud, küll aga koos klubi asutamise aastaga.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas znaaga Vaata postitustjkfcflora ei tuleks kõne allagi - jalgpalliklubijalgpalliklubiflora
markofkini küsitud persoonilugusid on plaanis kindlasti teha ja pakkuda ka treeningutelt lahedamat materjali. Mõistagi igasugused ideed on teretulnud!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar