Algselt postitas Diftong
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustSiinkohal kordaks Igor Prinsi mõtet, et Meistriliiga pole noorte kasvatamise koht ning nendega tiitleid ei võida.FC Flora
Kommentaar
-
Kuidas kavatseb Kalju oma noortetööd siis edasi viia? Kas nii, nagu on arendatud Eesti korvpalli, et noor peab vanast paremaks saama? Kuhu on korvpall niimoodi oma järelkasvuga jõudnud? Tupikusse. Küllap härra ükskord oma sõnu sööma hakkab. Noortepõlglik oli ta juba Levadias, aga inimesed muutuvad ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Diftong Vaata postitustJa vend ka U-19 turniiri parim väravakütt 6 mängust-6 tükki. Mitte muljetavaldav, aga piisav
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustHea poiss on. Suhtumine tundub veidi ülbe, aga palli mängida oskab.ROHE-VALGE SURMANI
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustSiinkohal kordaks Igor Prinsi mõtet, et Meistriliiga pole noorte kasvatamise koht ning nendega tiitleid ei võida.
Kommentaar
-
http://soccernet.ee/paide-tuumik-jatkab-ka-uuel-hooajal
Et siis Orgla loobub mängijakarjäärist juba 25-aastaselt ja hakkab treeneriks? :O
Kommentaar
-
Flora alustas koostööd Sparta spordiklubiga.
Uudislink on siin : http://fcflora.ee/index.php?lang=est&main_id=7&id=3610
Lisaks ka videointervjuud Lelovi, uue väravavahtide treeneri Aiko Orglaga ning Rauno Allikuga.
Väga meeldiv, et selline koostöö aset leiab ning ettevalmistusele tuleb kindlasti kasuks. Lelovi jutust siis võib järeldada, et Alliku ja Prosa hakkavad põhirolli meeskonnas mängima ning läbi nende need väravad tulema peavad hakkama. Tahaks loota, et nii ka läheb.FC Flora
Kommentaar
-
Alliku hakkab kolmekaupa paugutama. Ma ei väsi meenutamast hr.Nuutre nägu, kui Alliku Viljandile kolmeka ära äsas
Tegelikult on meil ju veel Frolov olemas, ka lööja-mees. Ja ma miskipärast usun, et Prosa, kui ta enesekindlus kasvab (nähes, et tal peatreeneri plaanides kindel koht olemas), teeb ka korraliku comebacki. Ja noh, kui nüüd nii võtta, siis võib-olla nõrgukese ründe ja keskvälja valguses on kaitse siiski ju vägagi korralik meil, nii-et...
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustAlliku hakkab kolmekaupa paugutama. Ma ei väsi meenutamast hr.Nuutre nägu, kui Alliku Viljandile kolmeka ära äsas
Tegelikult on meil ju veel Frolov olemas, ka lööja-mees. Ja ma miskipärast usun, et Prosa, kui ta enesekindlus kasvab (nähes, et tal peatreeneri plaanides kindel koht olemas), teeb ka korraliku comebacki. Ja noh, kui nüüd nii võtta, siis võib-olla nõrgukese ründe ja keskvälja valguses on kaitse siiski ju vägagi korralik meil, nii-et...FC Flora
Kommentaar
-
FC_FLORA_HOME.jpg
Uue hooaja särgikujundus?
e: vist mitte. Särgivisand aastast 2011. Aga muidu ei paistaks paha variant olevat.Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar