Zakaria siiski jäämas? Vähemalt Flora veebilehe nimekirja lisatud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Oleks super kui jääks, aga ma siiski kahtlen. Pigem on temaga olukord endine, et ehk mängib sel hooajal Flora särgis, aga suure tõenäosusega mitte. Mõni teadjam võib muidugi nüüd positiivsemate uudistega lagedale tulla."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Tänu Rauno Sappineni mängutulekule oli Floral mitmeid häid momente.
Skontole minimaalse tulemusega kaotatud mängust jutustav nupuke.
See Sappinen-poiss meeldib mulle. Ta teeb veel sel hooajal, küll näete.
Kommentaar
-
Ma olin juba valmis Flora mõtetes selle hooaja medalikohtadelt välja jätma, kuid selline uudis paneb küll asju ümber hindama.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustNo Post on norras kõvasti pappi vist kokku ajanud,et võib nüüd võlgu mängima hakata. Igatahes liigale annab see juurde kõvasti aga liituda uppuva...
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitust
Suurepärane uudis. Nüüd paluks Zaka ka keskele tagasi ja hooaeg alaku!ROHE-VALGE SURMANI
Kommentaar
-
Algselt postitas optiums Vaata postitustNii räägib ühe agentuuri pressiesindaja, kas keegi pildi ka paneks.
Pigem nüüd ongi hea,et Flora omale nüüd puhta ründaja sai ja kui peaks veel mõni tasemel mängija liituma,siis üle aastate võib öelda,et meistriliiga tipus läheb tihedaks! Igatahes Sanderile edu!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar