juba hooaja avamisel tekkis mul küsimus, et mis on selle video eesmärk?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustjuba hooaja avamisel tekkis mul küsimus, et mis on selle video eesmärk?
Kõik ei peagi mõistma.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustKoka ametis oli Stas Pedõk?
Video oli tegelikult filmitud enne Meeritsa uudist.
Kommentaar
-
Algselt postitas znaaga Vaata postitustNii nagu piirivalvelaeva meeskond peab tegutsema justkui üks mees, ühe eesmärgi nimel, peab seda tegema ka jalgpallimeeskond.
Kõik ei peagi mõistma.
Kommentaar
-
Eston, kui sa tahad möliseda mölisemise pärast, siis ole hea ja nii ütlegi.
Filmike on tehtud ilmselgelt kolmel põhjusel:
- meeskond on enne hooaja algust viidud omast treeningukeskkonnast välja, ühistegevusele ümbrusesse, mis on kõigi jaoks selgelt uus ja huvitav - ja jalgpalliväline. Meeskonnavaimu tugevdamine.
- rutiinist välja, koos lõbutsema, midagi huvitavat tegema - vaimne puhkus enne avapauku.
- fännid. Vanadele ja uutele. (Esimest korda) näidatakse, et meeskond on olemas ka väljaspool platsi ja üheksakümmet minutit, luust ja lihast inimesed.
Ma ei tea, ma jõudsin sellistele järeldustele ümbes kuue sekundiga. Kui sinu analüüs viis sind selleni, et FCF hakkab praimtaimil telereklaamiks selle klipiga eetriaega ostma või üritab Karlovy Vary laureaatide hulka pürgida, siis, tõsi, oled väheke metsas. Aga noh, kuivõrd on üsna selge see, et on ilgelt popp lihtsalt kõige peale mürgiselt muiata, siis ma tegelt isegi ei tea, miks ma vaevusin seda kõike kirjutama.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitusttõesti või? aga kus seda näitama hakatakse? enne mängu riietusruumis, sest telereklaami jaoks on see ju ilmselgelt liiga pikk.
markofkini kommentaarile kraaps ja kummardus
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitust- fännid. Vanadele ja uutele. (Esimest korda) näidatakse, et meeskond on olemas ka väljaspool platsi ja üheksakümmet minutit, luust ja lihast inimesed.
Noh, kasvõi youtubes selgitavalt, et
kokk - Pedõk
lipuheiskaja - Post
jne
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar