Flora juba komistas .Aga kuidas muidu mängupilt oli?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Ramm Vaata postitustTunne , et floras keegi meelega soovis viikiMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Marts Vaata postitustKui suur on väike summa?
Esmaspäeval läheb klaasi ja raami sisse.
Ahjaa, summa on tühised 20... rohkem õnneks taskus ei olnud
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustMinu jaoks väike, venelasele suur, minu jaoks suur väärtus
Esmaspäeval läheb klaasi ja raami sisse.
Ahjaa, summa on tühised 20... rohkem õnneks taskus ei olnud
Minu käest poleks sa seda elu sees kätte saanud. (Okei, 400 pealt oleks hakanud kukalt kratsima ) Mul on hea sõber suur Flora fänn. Hea kingitus oleks olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas janiion Vaata postitustKas sa suudaksid ette kujutada, et härra Maks oli lihtsalt vastutulelik ja andis selle, mida sul hädasti vaja oli ning, millele tema kodus koht sisuliselt puudub, ära esimese sümboolse pakkumise peale.
Minu käest poleks sa seda elu sees kätte saanud. (Okei, 400 pealt oleks hakanud kukalt kratsima ) Mul on hea sõber suur Flora fänn. Hea kingitus oleks olnud.
Infonet oli täna tubli.
Kommentaar
-
Kuradi raiskavalt mängiti täna, territoriaalne ülekaal oli selgelt Flora kasuks, aga no kui ära ei löö, siis ei saagi võita.
Infonet muidugi kaitses ka vapralt ja ega see nende ainsaks üllatustulemuseks see hooaeg ei jää."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas janiion Vaata postitustAhsoo, ja ilus ˛est lõpus Metsale muideks. Olete seda teiste mängijate puhul ka rakendanud? Karol tundus veidi ebalev olukorra juures. Kartis, et saab kolakat.
Sel aastal saavad kõik juubeli puhul Viienda Sektori ja Parema Tiiva poolt väikese meene. Posti 50 väravat ootab!
Kommentaar
-
Minule tundus, et selles Florale löödud väravas oli ainuisikuliselt süüdi Palatu, kes üritas tekitada kunstlikku suluseisu. Kahjuks hakkas seal midagi üle mõtlema ja kattis ise selle suluseisu ära ning lasi noore, sünnipäevalapsest Infoneti ründaja, vabalt värava poole jooksma.
Paremate päevade Mait Toom poleks muidugi ka sellist lööki väravasse lasknud.Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Kui korraga on sitt päev nii Metsal, Palatul, Maksil, Frollil kui Toomil väravas, on raske paremat oodata. Mustad mängisid vahvasti ja viigipunkt oli aus tulemus. Õnneks see nii ei jää ja nii olema ei hakka - möödunud aastal samal ajal keeras Kure Florale kotid, tegijal juhtub. Roosadel on muretsemiseks põhjust küllalt, Floral niiväga mitte. Järgmine voor on Meerits seal, kus ta peab olema ja madalmaa-Sass ka omas paigas ja tuleb jälle. Pea püsti, rohevalged!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar