Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tänud. Püüab edaspidi siis kaariolukorrad ka lisada.
Mind häririb üks asi
Kas mängijat ei võiks panna kaugemasse nurka panna? te panete lähemasse.
Sa oled ise kindlasti targem kuid mulle meeldiks kaugemasse näha teda
Värskeltilmunud jalgpalliajakirjas Jalka põrutab Eesti koondise kapten Raio Piiroja, et tema ei vahetaks FC Flora särki mitte kunagi FC Levadia oma vastu.
„Kui sa oled Pärnust, siis sa Viljandisse mängima ei lähe,“ sõnastab praegu Hiinas profivutti mängiv Piiroja. „Ma olen kaua ära olnud, ei tea võib-olla kõike, aga vanasti oli nii, et kui mängisid Floras, siis sa Levadiasse mängima ei läinud. Mina ka kindlasti ei läheks.“
See on see, mida meie ikka veel lapsekingades klubikultuur vajab!
Kui tuled Hiinast tagasi, Raio, siis ikka Florasse, Flora fännide jaoks oled kunn...legend!!!
Kiidaks Florat. Need profiilipildid, mis FB lehel üles on pandud, on Eesti mõistes ühed parimad. Ühtne stiil ja ägedad näevad välja. Mõned pildid võinuks mängija nägu heledam olla, aga üldiselt siiski kõva tase. Kui nüüd kiiresti kodulehel pildid ka ära vahetate, siis 5+ teile. Kummaline on mingi 14 aastaste Meeritsate jne pilte vaadata seal
Pildid on vinged, jah. Tsibarukene ülemeigitud/-retušeeritud ehk, aga klass ja tase omaette ikkagi.
Sel hooajal ruulib Jürgensoni soeng ja Palatu feiss, millelt on puudu vaid teraskiiver - siis võiks otse II MS propagandaplakatite modellipoisiks saata
Kiidaks Florat. Need profiilipildid, mis FB lehel üles on pandud, on Eesti mõistes ühed parimad. Ühtne stiil ja ägedad näevad välja. Mõned pildid võinuks mängija nägu heledam olla, aga üldiselt siiski kõva tase. Kui nüüd kiiresti kodulehel pildid ka ära vahetate, siis 5+ teile. Kummaline on mingi 14 aastaste Meeritsate jne pilte vaadata seal
Ma eeldan, et uued profiilipildid tulevad uuele kodukale, mis varsti valmis saama peaks.
Kommentaar